background img
banner
banner

Έτοιμος για τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ο Α.Ο. Αιγιαλέων

Σε συζητήσεις με ομάδες της Αθήνας για να δώσει τα πρώτα της φιλικά βρίσκεται η ομάδα του ΑΟ Αιγιαλέων η οποία μπήκε πλέον στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας της.
Η ομάδα του Αιγίου έχει κάνει επαφές και σύντομα θα «κλειδώσει» τα πρώτα τεστ τα οποία πιθανότατα θα γίνουν το σαββατοκύριακο.

Από εκεί και πέρα, όσο περνούν οι μέρες τόσο μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας οι δύο Βραζιλιάνοι, οι Σοάρες και Γκιμαράες οι οποίοι δείχνουν καλά δείγματα γραφής στις προπονήσεις και αναμένεται να βοηθήσουν.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο ο Πανερυθραϊκός

Πολύ δυνατός θα παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα της pre league ο Πανερυθραϊκός, πρώτος αντίπαλος του Α.Ο. Αιγιαλέων στην πρεμιέρα της 4ης Νοεμβρίου. Με την επιστροφή στην ομάδα του Γιάννη Αχιλλεόπουλου από την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το ρόστερ της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Ο έμπειρος λίμπερο αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Πανερυθραϊκό στην επίτευξη των στόχων του. Γεννήθηκε στις 26/06/1989 έχει ύψος 1,84 και ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ε.Α. Πατρών.

Όσο αφορά την προετοιμασία, η ομάδα της Ν. Ερυθραίας έκλεισε – ούτε λίγο ούτε πολύ – οκτώ δυνατά φιλικά παιχνίδια σε διάστημα ενός μήνα, δηλαδή δύο ματς την εβδομάδα. Ήδη, από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα έπαιξε τα τρία (Κερατέα, Φοίβο Μελισσίων, Μίλωνα) και ακολουθούν: Πανιώνιος (7/10), ΑΣ Κέρκης (14/10), Τουρνουά “Σ. Καλαιτζής” (21-22/10) και Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr