background img
banner
banner

Αναχώρησε για το νησί η αποστολή του Παναιγιάλειου

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Χωρίς πολλά χρονικά περιθώρια ύστερα από το παιχνίδι της Τετάρτης με το Μεσολόγγι, ο Παναιγιάλειος βρέθηκε στην ανάγκη να αλλάξει άρδην το πρόγραμμά του, ώστε να είναι συνεπής για την αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Σαββάτου στη Ρόδο.
Η  προπόνηση της Πέμπτης λοιπόν μεταφέρθηκε για το πρωί, η αναχώρηση από το Αίγιο ήταν το μεσημέρι στις 4:00 και η πτήση για Ρόδο στις 20:30.

Από Αθήνα το διαιτητικό «τρίο» στη Ρόδο

Το παιχνίδι του Παναιγιάλειου στη Ρόδο θα …σφυρίξει ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Γκούντα και Κρασώνη όλοι από τον Σύνδεσμο Αθήνας.
Παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Τσαγγάρης από τα Δωδεκάνησα

Στην Κόρινθο ο εκ των πρωτοπόρων Αστέρας Βάρης

Βαριά ήττα 1-4 γνώρισε στην Ρόδο από την ομώνυμη ομάδα η Κόρινθος και σίγουρα θέλει τώρα να καλύψει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία. Την περιμένει όμως ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης, οπότε αναμένεται σκληρή μάχη για το αποτέλεσμα.

Η Μαρκό που συγκατοικεί στην κορυφή με τον Αστέρα και την Ρόδο, θα παίξει στο Αργος με τον Παναργειακό. Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από τις εντός έδρας νίκες 2-0 απέναντι σε Πανελευσινιακό και Ιάλυσο αντίστοιχα.

Νησιώτικη «ναυμαχία» θα έχουμε στη Μύκονο. Η τοπική ομάδα έχει 9 βαθμούς και υποδέχεται τον ΑΟ Πυλίου, που όμως έχει παιχνίδι λιγότερο με την Εράνη και μπορεί με τη σειρά του να φτάσει στους 9 βαθμούς.

Σε δυσάρεστη θέση θα βρεθούν οι τρεις χωρίς ακόμα νίκη ουραγοί, αφού θα παίξουν εκτός έδρας. Συγκεκριμένα: Πανελευσινιακός – Μεσολόγγι, ΑΕΡ Αφάντου – Εράνη Φιλιατρών και Ελλάς Σύρου – Βύζας. Πολύ πιθανό να παραμείνουν πάλι χωρίς νίκη και στα …υπόγεια του βαθμολογικού πίνακα.

Η 5η αγωνιστική με τους διαιτητές

Σάββατο 07/10 -16:00
Ρόδος – Παναιγιάλειος: Δημητρακόπουλος (Αθήνας)
Μύκονος – ΑΟ Πυλίου Κω: Γιανναράκης (Πειραιά)
Παναργειακός – Μαρκό: Τσαμούρης (Μεσσηνίας)
ΠΑΟ Βάρδας – Ερμιονίδα: Σαφαρίκας (Αιτ/νίας)
Πανελευσινιακός – Μεσολόγγι: Τριγάζης (Δυτ. Αττικής)
Κόρινθος – Αστέρας Βάρης: Σαφούρνης/Αργυρόπουλος (Σερρών)
ΑΕΡ Αφάντου – Εράνη Φιλ.: Τραϊφόρος (Πειραιά)
12:45 Ελλάς Σύρου – Βύζας: Καπίρης (Αθήνας)
15:00 Θύελλα Ραφ. – Ιάλυσος: Χρόνης (Αν. Αττικής)

Εκτός «4» γραμμών και ο Χάμος

Ανήμπορος παρακολουθεί το παιχνίδι Παναιγιάλειος – Μεσολόγγι ο τερματοφύλακας Κώστας Χάμος, που μαζί με τους Λιάτο, Αρβανίτη συμπληρώνει την τριάδα της μεγάλης ατυχίας που έπληξε τον Παναιγιάλειο. Στο 20΄ είδαμε να πέφτει τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο και ο Σανδραβέλης, ο οποίος δυστυχώς έχει θλάση, δεν θα ταξιδέψει για Ρόδο, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr