background img
banner
banner

Δύσκολο παιχνίδι στο Προάστειο για την Θύελλα Αιγίου

ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν όλα τα παιχνίδια της Α΄ κατηγορίας, που άλλωστε με τις εκλογές της Κυριακής δεν θα έχουμε κάποια ποδοσφαιρική συνάντηση.
Στην Ακράτα θα κλείσει ο κύκλος των αγώνων ανάμεσα στις ομάδες της περιοχής μας για τον α΄ γύρο.

Αιγείρα / Ακράτα – ΑΕ Καλαβρύτων είναι το τελευταίο παιχνίδι για τους τρεις εκπροσώπους μας, που θα βρεθούν πάλι απέναντι στον β΄ γύρο.

Στην ανατολική Αιγιάλεια ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος βλέπει το ρόστερ του να …αυγατίζει. Επιστρέφει ο Κυρίκος, αποθεραπεύτηκαν Νικολόπουλος και Μητρόπουλος, ο Καρβούνης που δίνει το παρόν σε όλες τις αποστολές της Αιγείρας / Ακράτας, αυτή τη φορά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στην ΑΕ Καλαβρύτων ο προπονητής Κωστής Βλάχος έχει βαρεθεί να μετρά προβλήματα και απουσίες. Θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σκιαδά που εξέτισε την περυσινή ποινή των 4 αγωνιστικών, όχι όμως τους Καυγά, Ντολάνι που παραμένουν σε ατομικό πρόγραμμα, καθώς και αυτούς που ακόμα δεν έχουν συμπεριληφθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Δεν τα κατάφερε στην Αγυιά με τον Δαβουρλή η Θύελλα, που καλείται τώρα σε μια ακόμα πιο δύσκολη αποστολή. Το παιχνίδι του Προαστείου με τη γηπεδούχο Νίκη να προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία 3-1 τον Εθνικό, περιέχει λογικά μεγαλύτερο ποσοστό δυσκολίας και υποχρεώνει την Θύελλα να αναζητήσει κάτι θετικό μόνο με μια πολύ καλή απόδοση.
Θα απουσιάσουν από την διάθεση του Κυριάκου Αθανασίου οι Γκιώνης, Διαμαντόπουλος, ενώ θα βρίσκεται στην αποστολή και Κώστας Αθανασίου, που έχει πάρει άδεια από το στρατόπεδο της Σπάρτης που παρουσιάστηκε.

Τα άλλα παιχνίδια

Ο πρωτοπόρος Αρης καλείται να διαφυλάξει τα πρωτεία στο γήπεδο Κ. Ζάρρας (Σαραβαλίου) απέναντι στον γηπεδούχο Αχαϊκό, που είχε κάνει τη ζημιά στην πρεμιέρα επικρατώντας 3-2 σε βάρος της Νίκης Προαστείου.

Στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου έχουμε το ντεμπούτο του προπονητή Ανδρέα Ανδρούτσου, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από δυο χρόνια, αντικαθιστώντας τον Χάρη Ράντο. Μάλιστα αυτό θα συνδυαστεί στο ντέρμπι με τον Εθνικό Πατρών στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» που χρησιμοποιεί σαν έδρα φέτος η ομάδα του Αγίου Βασιλείου.

Ο επίσης πρωτοπόρος ΑΠΣ Πάτραι θα ρίξει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής φιλοξενώντας στις 19:00 τον Πήγασο, ο οποίος απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική από τον Κεραυνό.

Δυο σωματεία που πέρυσι ανήκαν στην Β΄ κατηγορία, θα δώσουν την μάχη τους φέτος στο μεγάλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Στο γήπεδο Ρίου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr