background img
banner
banner

Ετοιμάζεται ο αθλητικός χώρος των “Λύκων Αιγιάλειας” στο νέο λιμάνι Αιγίου

ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Το όραμα των Λύκων Αιγιάλειας για τη δημιουργία του πρώτου ανοικτού καλοκαιρινού αθλητικού χώρου στο Αίγιο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά μετά από 1,5 χρόνο επιμονής και προσπάθειας. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το Γενάρη του ‘22 έκανε το πρώτο ουσιαστικό βήμα ολοκλήρωσης, αθόρυβα όπως ξεκίνησε.Δίπλα στο Νέο Λιμάνι του Αιγίου, φτιάχτηκε η βασική υποδομή για το γήπεδο Beach Soccer / Beach Volley καθώς, μετά από μεγάλη προσπάθεια με το “τέρας” της γραφειοκρατίας, κατασκευάστηκε ο αγωνιστικός χώρος.

Ένα όραμα που δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν δεν το “αγκάλιαζε” η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Μαρία Ιατροπούλου, η οποία έτρεχε να λύσει τα συνεχή γραφειοκρατικά προβλήματα που εμφανίζονταν.“Μπορεί αυτά τα προβλήματα να καθυστέρησαν πάρα πολύ και να μην προλάβαμε ούτε έναν αγώνα να κάνουμε, αλλά όπως θέλουμε να λέμε με θετική διάθεση “πολύ αργά για φέτος, πολύ νωρίς για του χρόνου”.

Στόχος μας τη νέα χρονιά, να είναι όλα έτοιμα ώστε ο χώρος να είναι πλήρως λειτουργικός και διαθέσιμος για άθληση και παιχνίδια, πάντα σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο. Μαρία Ιατροπούλου ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κατέβαλες, η προσπάθεια ακόμα συνεχίζεται αλλά υποσχόμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας για να σε δικαιώσουμε !” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος.

Από 22 Μαϊου 2022 η σχετική απόφαση

Θυμίζουμε ότι πριν ενάμιση χρόνο εγκρίθηκε, από το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας το αίτημα του αθλητικού σωματείου σχετικά με την παραχώρηση χώρου που βρίσκεται πλησίον του Νέου Λιμένα Αιγίου εντός Χερσαίας Λιμενικής Ζώνης, για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων Beach Soccer/Handball και Beach Volley/Tennis».
Η απόφαση έχει ημερομηνία 10 Μαϊου 2022, ωστόσο η παραχώρηση είχε “κολλήσει” όλο αυτό το διάστημα λόγω της γραφειοκρατίας και κάποιων όρων που τροποποιήθηκαν αφού συζητήθηκαν εκ νέου ανάμεσα στη διοίκηση των Λύκων με τον δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο και την πρόεδρο του Λ.Τ. Μαρία Ιατροπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr