background img
banner
banner

«Θα επιμείνουμε στην προσπάθεια ανατροπής της ανούσιας αντιπολίτευσης και θα βοηθήσουμε με προτάσεις»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Ευχές και συγχαρητήρια στον Δημήτρη Καλογερόπουλο απευθύνει μέσω ανακοίνωσής του ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» Κώστας Σπηλιόπουλος. Ταυτόχρονα επαναλαμβάνει την πρόθεσή του για εποικοδομητική αντιπολίτευση με προτάσεις και συνδυαστικές λύσεις για τα θέματα της Αιγιάλειας και των πολιτών της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπηλιόπουλος τονίζει: ΄΄Η επαναληπτική διαδικασία εκλογής Δημάρχου Αιγιαλείας, ολοκληρώθηκε, με ποσοστό αποχής σχεδόν ανεπίτρεπτο. Είναι λυπηρό, να γίνεται αντιληπτό το ποσοστό των πολιτών που αδιαφορούν για την πρόοδο του τόπου και την συμμετοχή στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία εκλογής αντιπροσώπου τους.
Οι πολίτες της Αιγιάλειας αποφάσισαν την συνέχιση της Διοίκησης του κ. Καλογερόπουλου και η ετυμηγορία τους είναι απολύτως σεβαστή.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον Δήμαρχο κ. Καλογερόπουλο και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο συνεχιζόμενο έργο του, με ενότητα, διαφάνεια, επιμονή και πρόγραμμα για όλα τα προβλήματα που απαιτούν την επιμέλεια της Δημοτικής Αρχής για τις λύσεις τους.

Θα επιμείνουμε στην προσπάθεια ανατροπής της ανούσιας αντιπολίτευσης και θα βοηθήσουμε με προτάσεις, κοστολογημένα σχέδια και συνδυαστικές λύσεις οποιοδήποτε στόχο αναβίωσης και εξέλιξης της Αιγιάλειας το οποίο προσβλέπει στην ανάπτυξη της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας. Θα είμαστε δε παρόντες να υπενθυμίσουμε με τεκμηρίωση οποιεσδήποτε αστοχίες, εμποδίζουν, αναιρούν ή υποσκάπτουν την πρόοδό της΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr