background img
banner
banner

Λαδικός, Νταβαντζής και Ανδρίτσος στην ΕΦΑ Αιγίου

Με τον νεαρό σέντερ Αλέξανδρο Λαδικό (22χρ., 1.98) τελευταίο – χρονικά – μεταγραφικό απόκτημα η ΕΦΑ Αιγίου ενισχύθηκε σημαντικά μέσα στη ρακέτα και αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ-Η. Είχαν προηγηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο η μεταγραφή του Χρήστου Νταβαντζή και η ανανέωση του Γιώργου Ανδρίτσου που ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο την ομάδα και στην περιφερειακή γραμμή.

Η ΕΦΑ τους εύχεται υγεία, αγωνιστική ανέλιξη και επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα. Στον πάγκο της ΕΦΑ Αιγίου, για τέταρτη συνεχή χρονιά θα συνεχίσει ο Ερίκος Σένα. Στην επιστροφή της στη Β΄ ΕΣΚΑ-Η μετά τον υποβιβασμό της από την Α2, η ομάδα του Αιγίου θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στον περυσινό της “κορμό” ενώ έχουν προστεθεί και αρκετοί ακόμη νέοι παίκτες στους οποίους αναφερθήκαμε σε προηγούμενο φύλλο.

Θυμίζουμε, ότι φέτος στον β΄ όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ-Η συμμετέχουν τρεις αιγιώτικες ομάδες, ο Ήφαιστος/Αχιλλέας, η Ακράτα και η ΕΦΑ γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr