background img
banner
banner

«Λευκό» ή «άκυρο» και… όχι στους «υποψήφιους σωτήρες»

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Να στείλουν… μήνυμα καταδίκης στους υποψήφιους «σωτήρες» -όπως αναφέρει- με «λευκό» ή «άκυρο», καλεί τον λαό της Αιγιάλειας η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση». Παράλληλα δε, χαιρετίζει τη στήριξη της Αιγιάλειας στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σωτήρη Παρίση τονίζοντας πως το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του έδωσε ο λαός για την ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Όπως τονίζει, η παράταξη που οδηγήθηκε στις εκλογές με επικεφαλής τον Γιάννη Μποδιώτη, ΄΄τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται, 3 μόλις μήνες μετά από τις βουλευτικές εκλογές, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι πολύ αρνητικός.

Σταθεροποιείται και ενισχύεται, αργά αλλά σταθερά, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα υπέρ των καπιταλιστικών συμφερόντων. Συντελείται ορισμένος απεγκλωβισμός εργατικών – λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα, ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ και στην Αιγιάλεια. Αυτή η τάση εκφράστηκε και στην Αιγιάλεια με την υπερψήφιση του Σωτήρη Παρίση, υποψήφιου Περιφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Χαιρετίζουμε τα λαϊκά στρώματα της Αιγιάλειας που αντισταθήκαν στις πιέσεις και εκβιασμούς, παλιών και νέων δήθεν σωτήρων, και έριξαν στη Δημοτική κάλπη το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μποδιώτη. Ξεχωριστά χαιρετίζουμε το πολύ υψηλό ποσοστό του δήμαρχου Πάτρας Κ. Πελετίδη, παρά τον βρώμικο πόλεμο που δέχτηκε από τις άλλες δυνάμεις΄΄.

΄΄Οι παρατάξεις Καλογερόπουλου-Γούτου κινούνται στη γραμμή της στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής΄΄

Και συνεχίζει: ΄΄Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του έδωσε ο λαός για την ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, για την αύξηση της συμμετοχής των πολλών σε σωματεία, συλλόγους και φορείς, για να ανέβει η οργανωμένη λαϊκή διεκδίκηση, γιατί μόνο αυτή φέρνει αποτελέσματα και όχι οι δήθεν σωτήρες που εμφανίζονται και θέλουν τον λαό θεατή. Στον Δήμο Αιγιάλειας που το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” δεν είναι στον β΄ γύρο, καλούμε τους ψηφοφόρους να στείλουν μήνυμα καταδίκης, με λευκό ή άκυρο. Άλλωστε οι παρατάξεις Καλογερόπουλου-Γούτου κινούνται στη γραμμή της στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, κόντρα στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr