background img
banner
banner

Με «4άρα» ντούμπλαρε τις νίκες ο Παναιγιάλειος

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 4-0 ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 

Ο Παναιγιάλειος για μια ακόμα αγωνιστική υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με απουσίες βασικών παικτών. Χωρίς σταματημό η ατυχία αφού στο 24΄ ο Σανδραβέλης έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Βήτο.

Ο Αιγιώτικος Σύλλογος όμως είχε ψυχολογία ύστερα από τη νίκη ανατροπή σε βάρος του ΑΟ Πυλίου την προηγούμενη Κυριακή, είχε ποιότητα, αποφασιστικότητα, ανωτερότητα και τον κόσμο στο πλευρό του.

Γρήγορο 1-0 στο 8’ με τον Γκίκα 

Το σημαντικότερο ίσως που είχε ήταν και το γρήγορο γκολ του Γκίκα στο 8΄, ύστερα από ατομική ενέργεια κα ασίστ του Σκούτα, με τον Αιγιώτη ποδοσφαιριστή να ξεχωρίζει και σε αυτό το παιχνίδι, συμβάλλοντας στις ποιοτικές ενέργειες των Γκίκα και Μακρή.

Στο 2-0 ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο 

Η εικόνα του αγώνα μαρτυρούσε ότι ήταν θέμα χρόνου για να έρθει το 2-0, αν και σε πολλές περιπτώσεις οι επιθετικοί του Παναιγιάλειου ήσαν ξεκομένοι από τους μέσους που παρέμεναν πιο πίσω δημιουργώντας κάποια απόσταση στις δυο γραμμές.

Στο 38΄ ο Μακρής πήρε από τον Γκίκα για ένα ακόμα εύκολο γκολ, που έφερε την απόσταση ασφαλείας των δυο τερμάτων. Χαρακτηριστικό ότι οι μελανόλευκοι έπαιξαν την μπάλα από την άμυνα με Βήτο, Κοτσόκολο, Μωραΐτη, Μαυρόπουλο, Κραγιόπουλο, Γκίκα και γκολ ο Μακρής

Γρήγορο και το γκολ στο β΄ ημίχρονο 

Πριν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο της επανάληψης, στον Παναιγιάλειο πανηγύριζαν το 3-0. Δράστης και πάλι ο Μακρής με αφετηρία την αλλαγή μπάλας Γκίκα – Σκούτα και με τον τελευταίο να στρώνει με όμορφο τρόπο στον Μακρή για το 3-0.

Λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας Δουλιώτης απέτρεψε στην δεξιά γωνία του ένα ακόμα γκολ από τον Μακρή, στο 58΄.

Με υπέροχη επιθετική ενέργεια το 4-0 

Στο 70΄ χάθηκε η …μπάλα. Η φάση ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο να δίνει στον Κραγιόπουλο, αυτός στο Γκίκα που πέρασε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους και πάσαρε δεξιά στον Μακρή, η ασίστ του τελευταίο στην μικρή περιοχή ήταν «λουκούμι» για τον Σκούτα που δικαιούτο να πετύχει ένα γκολ για το 4-0.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης (24′ λ.τ. Βήτος), Σκούτας (76′ Πατρώνης), Μωραΐτης, κραγιόπουλος (76′ Βασίλτσης), Μαυρόπουλος, Φωκαϊδης (63′ Τσεκούρας), Κοτσόκολος, Μακρής, Γκίκα (76′ Τρέσα), Κοντοχρήστος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Γαβριήλ (41′ Κοκονόζι), Κάκκος, Αυτζής, Μπαλαμπάνης, Κακιώνης, Παναγιωτίδης, Μούτσι (80′ Ν. Βαρούχος), Κράνης (80′ Μανέτας), Γκασούκας (46′ Χαλαζιάς), Πλαστήρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr