background img
banner
banner

Ο Φωκίων Ζαΐμης εκπρόσωπος της Περιφέρειας

ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Με λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η ιστορική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχοντας ως σημείο αναφοράς την ενίσχυση της ιστορικής μνήμης για τις αξίες της ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, όπως ενημερώθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν: Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης Δημήτριος Σκάλκος. Στην Πάτρα η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Στον Πύργο ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρος Καμπούρης.

Στην Αιγιάλεια, η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη στο Αίγιο.

Υπενθυμίζεται ότι στο Αίγιο σήμερα στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων από μαθητές, σπουδαστές και προσκόπους στο μνημείο Ηρώων στα Υψηλά Αλώνια. Αύριο Σάββατο 28 Οκτωβρίου, επίσης κατάθεση στεφάνων από φορείς και η μαθητική παρέλαση στις 11.45 στην οδό Μητροπόλεως.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr