background img
banner
banner

Τρία μετάλλια η Φιλαθλητική στην Πάτρα

Σε αγώνες στίβου που έγιναν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας έλαβε μέρος και η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου στην κατηγορία Κ14 ( 2010 – 2011). Για άλλη μια φορά τα παιδιά του αιγιώτικου συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατακτώντας μετάλλια και καλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Ο Παναγιώτης Θεοφανόπουλος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ εμπόδια, η Νικολίτσα Σαμίκου το ασημένιο στο ίδιο αγώνισμα και ο Παρασκευάς Μιχαήλ ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

Η Μαρία Μόσχου λίγο έλειψε να βρεθεί στα μετάλλια καθώς τερμάτισε στην 4η θέση στη σφαιροβολία, ενώ εξαιρετικά πήγαν και τα αδέρφια Κολλάτος Γεώργιος στα 60μ. ταχύτητα και Κολλάτος Στέφανος στα 800μ. αντοχή.

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά – διοίκηση, προπονητές και αθλητές — αγαπημένοι και διασκεδάζοντας κάθε μέρα στις προπονήσεις μας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές των αγώνων και τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν την προσπάθειά μας!” αναφέρει σε ανάρτησή του ο σύλλογος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr