background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: «Η Αιγιάλεια άλλαξε Εποχή και η Νέα Εποχή θέλει τον κατάλληλο Δήμαρχο και την κατάλληλη Δημοτική Αρχή»

«Η Αιγιάλεια ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΟΧΗ. Και αυτή η Νέα Εποχή δεν εκφράζεται μέσα από παλαιοκομματικούς Δημάρχους αλλά από Νέα Γενιά που ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να εκπροσωπήσει, να αντιληφθεί και να εκφράσει τις νέες και σύγχρονες απαιτήσεις. Όσα πρέπει να γίνουν σε αυτή την Νέα Εποχή, χρειάζονται τον φρέσκο και σύγχρονο αέρα γνώσης και δράσης. Χρειάζονται, δηλαδή, τους Κατάλληλους στον Δήμο. Χρειάζονται τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Δήμαρχο και την ΚΑΤΑΛΗΛΗ Δημοτική Αρχή».

Τα παραπάνω τόνισε ο Χρήστος Γούτος προς τα στελέχη της παράταξής του, σε μία συνάντηση όπου δόθηκαν οι κινητήριες κατευθύνσεις για τον τελικό γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Τι θα προτάξει εφόσον εκλεγεί

Παράλληλα, επισήμανε ότι: «Οι Αιγιαλείς ενέκριναν και υπερψήφισαν το Σχέδιό μας να αλλάξουμε την Αιγιάλεια και να την κάνουμε Σύγχρονη Ευρωπαϊκή περιοχή. Ορισμένα από αυτά που θα ξεκινήσουμε άμεσα είναι:

Να δημιουργήσουμε Σύγχρονη Μαρίνα στο Αίγιο,

να μετατρέψουμε την Αιγιάλεια σε δημοφιλή Τουριστικό προορισμό,

να γεμίσουμε δρόμους με φως,

να καθαρίσουμε κάθε γειτονιά, να δεντροφυτέψουμε, να ομορφύνουμε κάθε γωνιά αυτού του τόπου,

να τονώσουμε την τοπική οικονομία, αναδεικνύοντας την τοπική αγορά μας σε ένα Μητροπολιτικό κέντρο, αλλά και προβάλλοντας σε εθνική εμβέλεια τα τοπικά προϊόντα μας.

Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το Σχέδιο Αλλαγής της Αιγιάλειας, για να υλοποιηθεί και να πετύχει, ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι να εφαρμοστεί από ανθρώπους που διέπονται από σύγχρονες αντιλήψεις. Ό,τι στείρο και παλαιοκομματικό, είναι αντίθετο σε μια τέτοια Αλλαγή. Μπαίνει ΕΜΠΟΔΙΟ στο να κάνουμε ΣΥΓΧΡΟΝΗ την Αιγιάλεια».

«Η νίκη της πρώτης κάλπης σηματοδοτεί την αλλαγή πορείας»

Ο κ. Γούτος, κατέστησε σαφές ότι για τους παραπάνω λόγους «η νίκη της πρώτης κάλπης είναι προπομπός της μεγάλης νίκης που θα πραγματωθεί σηματοδοτώντας την αλλαγή πορείας για όλη την Αιγιάλεια και την είσοδο του Δήμου στη νέα εποχή που θα χαρακτηρίζεται από Διαχείριση με Διαφάνεια και Ήθος, αλλά και από παραγωγή Έργου Ανάπτυξης που θα μετατρέψει την Αιγιάλεια σε μια περιοχή Σύγχρονη Ευρωπαϊκή».

Μεταξύ των άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας δήλωσε ακόμη: «Είμαστε ήδη νικητές, θα είμαστε οι νικητές και την ερχόμενη Κυριακή. Οι Αιγιαλείς θα είναι νικητές την ερχόμενη Κυριακή. Γιατί είμαστε η Παράταξη που ένωσε τις δυνάμεις αυτού του τόπου για να ξαναφέρουμε στην Αιγιάλεια την ευημερία και την πρόοδο. Το έργο που θα κληθούμε να παράξουμε, είναι έργο πραγματικής Ανάπτυξης της περιοχής μας. Θα αρχίσει να υλοποιείται άμεσα και γρήγορα, με αλλαγές σε όλα τα πεδία λειτουργίας του Δήμου και σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών. Αλλαγές που θα είναι εμφανείς από το αρχικό στάδιο.

Για την υλοποίηση αυτού του έργου χρειαζόμαστε Όλοι και δεν περισσεύει κανείς. Φέρνουμε έναν νέο, σύγχρονο τρόπο διαχείρισης που θα δώσει χώρο συμμετοχής και ρόλου, σε όλη την κοινωνία, ώστε να διαμορφώσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια Αιγιάλεια όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε, την οραματιζόμαστε και την αξίζουμε Όλες και Όλοι».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr