background img
banner
banner

H AΛΜΑ Αιγίου στο 40ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΟΥΚΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 37 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Με νικητές τους Πάνο Ισμαήλο-Κωνσταντίνο Σούκουλη ολοκληρώθηκε το 40ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (Α.Λ.Α.Κ.). Ο αγώνας διεξήχθη στην Ειδική Διαδρομή «Χιλιομόδι», συγκέντρωσε 37 πληρώματα, με 29 από αυτά να τερματίζουν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη της Κορίνθου. Με τρία πληρώματα συμμετείχε η ΑΛΜΑ Αιγίου με τους Σωτηρόπουλο – Μούκα, Μπαρδέλη – Δουδούμα και Ανδριανόπουλο, με τους δύο πρώτους να ξεχωρίζουν στην κατηγορία C6.

Όντας ταχύτεροι και στα τρία σκέλη του αγώνα, οι Πάνος Ισμαήλος-Κωνσταντίνος Σούκουλης κατέκτησαν δικαιωματικά την πρώτη θέση στον τρίτο αγώνα του φετινού Κυπέλλου Χώματος, με τον οδηγό να πετυχαίνει την πρώτη νίκη στην καριέρα του σε επίπεδο γενικής, δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες. Με αυτό τον τρόπο, το πλήρωμα του Mitsubishi Lancer Evo IX κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για κατάκτηση του κυπέλλου και όλα θα κριθούν στον Πύργο στα μέσα Νοεμβρίου.

Στην F2, ανέλπιστη ήταν η επικράτηση των Θεόδωρου Τσάκαλου-Απόστολου Κοτρώνη οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις εγκαταλείψεις των πρωτοπόρων και στο τέλος ήταν αυτοί που χαμογέλασαν. Το δίδυμο που τερμάτισε στην τέταρτη θέση γενικής, οδήγησε χωρίς λάθη το Ford Fiesta R2 και έκανε σημαντικό βήμα για κατάκτηση του Κυπέλλου στην κατηγορία.Στη C6, τους νικητές ακολούθησαν οι τοπικοί Κωνσταντίνος Τούσουλης-Κωνσταντίνος Παπαδάς (Toyota Yaris), με τα αδέρφια Στέλιο και Παναγιώτη Κόκκινο στην πρώτη τους επαφή με το Toyota Yaris να τερματίζουν τρίτοι, εμπρός από τους Νίκο Σωτηρόπουλο-Βαγγέλη Μούκα της ΑΛΜΑ Αιγίου που τερμάτισαν στην 4η θέση, οι οποίοι είχαν αρκετές, ευτυχώς χωρίς αρνητικές συνέπειες, εξόδους με το Nissan Micra K11.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr