background img
banner
banner

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ: Προβολής Ταινίας «Asteroid City»

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η ταινία «Asteroid City», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου. Πρόκειται για ταινία παραγωγής ΗΠΑ, 2023, σε σκηνοθεσία Γουές Άντερσον και σενάριο Γουές Άντερσον και Ρόμαν Κόπολα.

Ένα σαββατοκύριακο του 1955, ένα πλήθος ετερόκλητων ατόμων καταφθάνει σε μια απομονωμένη κωμόπολη της αμερικανικής ερήμου, όπου διοργανώνεται συνέδριο Νεαρών Αστροπαρατηρητών. Έπειτα από την άφιξη όμως ενός απρόσμενου εξωγήινου επισκέπτη, ο στρατός θα αποκλείσει την περιοχή.

Η “AsteroidCity” είναι το γοητευτικό φόντο της νέας ταινίας του Γουές Άντερσον, μίας σπαρταριστής και εντυπωσιακής κωμωδίας με εικόνες-ορόσημα, γλυκιά μελαγχολία και αξέχαστες ερμηνείες ενός «διαστημικού» καστ. Ένα ακόμα απολαυστικό παράδειγμα του έργου του Άντερσον -με κοσμικές διαστάσεις αυτή τη φορά-, μία εσωστρεφής, προσωπική εξερεύνηση των περίπλοκων οικογενειακών σχέσεων, του νεανικού έρωτα, των μυστικών, των αποκαλύψεων και της αποκαθήλωσης των γονιών.

Πρωταγωνιστούν: Tζέισον Σουόρτσμαν, Έντουαρντ Νόρτον, ΣκάρλετΤζοχάνσον, Εντριαν Μπρόντι, Τομ Χανκς, Μάγια Χοκ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον.

Διάρκεια: 104 λεπτά

Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 5 €. Εγγραφή – Ετήσια εισφορά μέλους: 30 €. Εγγραφές – ανανεώσεις κάθε Δευτέρα στον «Απόλλωνα» από 21:00.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr