background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των διορθώσεων

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Σήμερα Παρασκευή ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο Αιγίου τα οριστικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2023 για τον δήμο Αιγιαλείας. Αμέσως μετά πρόκειται για υπάρξει τριήμερη προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων οι οποίες, εφόσον κατατεθούν, θα εξεταστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία των διορθώσεων, καθώς επανεξετάστηκαν κάποιες ισοψηφίες που είχαν καταμετρηθεί σε πρώτη φάση.
Μάλιστα, γι’ αυτό τον σκοπό είχαν διατεθεί σχεδόν όλες οι δικαστικές αίθουσες του Πρωτοδικείου προκειμένου να φυλάσσονται με ασφάλεια οι σάκοι των ψηφοδελτίων των εκλογών. Οι διορθώσεις διήρκεσαν πέντε ημέρες, βάσει προθεσμίας, ενώ κατά τη διάρκειά τους, δεν προέκυψε κάποια αντίρρηση.

Αυτομάτως, οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια πρόκειται να αποσταλούν στο Εκλογοδικείο Πατρών. Σε περίπτωση δε υποβολής ενστάσεων αυτές θα αφορούν σταυρούς προτίμησης από συγκεκριμένους υποψήφιους, κάτι που θα γίνει γνωστό μετά την παρέλευση του τριημέρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr