background img
banner
banner

Στα εγκαίνια του καταστήματος LCBO Destination Collection Greece

Η CAVINO ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

Το δεύτερο κατάστημα του μονοπωλίου του Καναδά LCBO για τα ελληνικά κρασιά άνοιξε τις πόρτες του στην Μισισάγκα στο Οντάριο στις 24 Οκτωβρίου, με την ονομασία Destination Collection Greece. Το μονοπώλιο του Καναδά LCBO, είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως εισαγωγέας οινοπνευματωδών με κύκλο εργασιών 5.5 δις.

Η Cavino και το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη αυτή γιορτή για το ελληνικό κρασί στον Καναδά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών, Γιάννης Αναστασίου, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος, μαζί με κυβερνητικά στελέχη, τους προέδρους της ΕΔΟΑΟ και του Enterprise Greece, αλλά και άλλους παραγωγούς. Στο Walkaroundtasting που διοργάνωσε η Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου, στις 24 Οκτωβρίου στο Τορόντο, στο οποίο παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του LCBO, Γιώργος Σολέας καθώς και κορυφαία στελέχη του LCBO, οι Έλληνες παραγωγοί παρουσίασαν τα κρασιά τους σε δημοσιογράφους και επαγγελματίες του χώρου, sommeliers,F&B καιbuyers.

«Είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας, να αποκτά ένα χώρο προβολής και εμπορίας των κρασιών της, σε μία τόσο σημαντική αγορά όπως το μονοπώλιο του Καναδά LCBO. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εμάς τους Έλληνες παραγωγούς να «αποκαλύψουμε» τη δυναμική του Ελληνικού αμπελώνα, αλλά και τις δυνατότητες παραγωγής οίνων ποιότητας. Στην Cavino αλλά και το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, από την πρώτη στιγμή έχουμε συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τον Καναδά και εξάγουμε για πάνω από μία δεκαετία μία μεγάλη γκάμα οίνων που έχουν γίνει γνωστοί όχι μόνο στους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και στους Καναδούς», ανέφερε ο κ. Αναστασίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr