background img
banner
banner

Τα σύννεφα κράτησαν, η αγωνία παραμένει…

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

«Έμπα ψυχή… έβγα ψυχή» ήταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τους κατοίκους των πληγεισών από τις κατολισθήσεις περιοχών της Δ.Ε. Διακοπτού που… τρέμουν στην ιδέα πως με μία έντονη βροχόπτωση θα επαναληφθούν τα προβλήματα προηγούμενων ημερών. Ο «βαρύς καιρός» δεν συνοδεύτηκε ωστόσο από έντονα φαινόμενα με την Πολιτική Προστασία πάντως και τις υπόλοιπες υπηρεσίες να παραμένουν σε επιφυλακή.

΄΄Ευτυχώς με τις βροχές των τελευταίων ημερών δεν προέκυψε κάποιοι πρόβλημα στην πληγείσα περιοχή. Εμείς παρακολουθούμε κάθε λεπτό την κατάσταση και βρισκόμαστε σε ετοιμότητα΄΄, είπε στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Καραΐσκος. Ερωτηθείς για τις αναμενόμενες παρεμβάσεις ώστε να αρθεί κάθε κίνδυνος κατολισθήσεων, ο αντιδήμαρχος είπε πως ο δήμος δεν εμπλέκεται σε αυτό και ότι οι μελέτες είναι στα χέρια του υπουργείου ώστε να δρομολογηθούν άμεσα τα απαιτούμενα έργα.

Εν τω μεταξύ, εκτός λειτουργίας παραμένει ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος Διακοπτού Καλαβρύτων εδώ και ένα δεκαήμερο λόγω της πτώσης φερτών υλικών από τα καμένα, στη γραμμή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr