background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ισοπαλία 2-2 το ντέρμπι πρωτοπόρων Απόλλων – ΑΕ Αρόης

ΜΕΓΑΛΟ “ΔΙΠΛΟ” Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ 1-0 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δυο φορές ξέφυγε στο σκορ η ΑΕ Αρόης στο γήπεδο Ροδιάς, με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει 2-2 στο 86΄ και να χάνει ευκαιρία με τον Χάρη Μαρή στο 88΄ για την ολική ανατροπή.

Πολύτιμη νίκη 1-0 για τον Αχιλλέα Καμαρών 1-0 στην Αγυιά τον Ηρακλή Πατρών.

Ισοπαλία 1-1 και τρεις αποβολές στο παιχνίδι της Τέμενης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Φοίνικα / Ζήρια.

Το απόλυτο συνέχισε στο Σαραβάλι η Πάτρα 2005 2-1 τον Αστέρα Λεοντίου.

Η ΑΕ Αιγίου είχε άμεση απάντηση στο 0-1 της Αβύθου και πήρε τη νίκη 4-1 στο γήπεδο Πλαστήρα.

Πρώτος βαθμός για τους Πετεινούς ύστερα από το 2-2 με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Χωρίς βαθμό παραμένει ο Αίας Π. 2-6 από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Απόλλων Αιγίου – ΑΕ Αρόης 2-2

Ο δυνατός αέρας στη Ροδιά, στάθηκε ακόμα ένα εμπόδιο στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλωνα Αιγίου και την ΑΕ Αρόης.
Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν πάθος και πίστη για τη νίκη, αψήφησαν τις εχθρικές καιρικές συνθήκες και αφοσιώθηκαν στη δουλειά τους.
Η ΑΕ Αρόης σίγουρα ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Ροδιά και προηγήθηκε στο 25΄ με τον Σαντικού.

Με βολίδα εκτός περιοχής ο Ανδρέας Παλαιολογόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1 για το α΄ ημίχρονο, με το ίδιο …σενάριο να επαναλαμβάνεται και στην επανάληψη.
Προβάδισμα για την ΑΕ Αρόης ο Ραυτόπουλος στο 74΄ και ισοφάριση 2-2 από τον Ηλία Λαλιώτη στο 86΄. Εκεί που ο Απόλλων αναζητούσε την ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία, έφτασε πολύ κοντά στη νίκη στο 88΄, αλλά ο Χάρης Μαρής πλάσαρε άουτ.

Απόλλων: Βουλιέρης, Θεοδωρακόπουλος (81΄ Ράγκα), Μιχαλόπουλος (81΄ Χούσα), Χίλα, Κατσαρός, Μετζάι, Παλαιολογόπουλος (46΄ Μητσόπουλος), Μητρόπουλος (62΄ Τσαμολιάς), Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Χ. Μαρής.

Ηρακλής Πατρών – Αχιλλέας Καμαρών 0-1

Αρκετά καλά στάθηκε ο Αχιλλέας στην Αγυιά απέναντι στον Ηρακλή Πατρών, παίρνοντας και το προβάδισμα στο 29΄ με τον Βαγγέλη Σπανό να πιάνει κεφαλιά από το φάουλ του Χύσα, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στην εστία του Μερκούρη και να φτάσει στην ισοφάριση. Αντίθετα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 57΄, ύστερα από την αποβολή του Μπρίνια.
Αχιλλέας: Μερκούρης, Τσίρος, Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Μπούρδος (65΄ Ντακούλιας), Πέτσι, Μούκας (85΄ Βαφειάδης), Χαντάι (50΄ Λουράκης), Καρέλας, Κανάγιας (85΄ Καττές).

Αστέρας Τέμενης – Φοίνικας / Ζήρια 1-1

Καλύτερα μπήκε στα δυο ημίχρονα ο Αστέρας για να πετύχει στο 5΄ το 1-0 με τον Μαυρούλια, αλλά να αστοχεί στα υπόλοιπα.
Ο Φοίνικας / Ζήρια που κέρδιζε έδαφος μετα τα μισά των ημιχρόνων, είχε χαμένο πέναλτι με τον Δαλιάνη στο 35΄ (απέκρουσε ο Μπαλαφούτης) και την ισοφάριση στο 92΄ με τον Τέρπο. Το παιχνίδι στην Τέμενη είχε δυο αποβολές για τους γηπεδούχους, ο Μανίκας στο 85΄ και ο Γκιόκα στο 93΄ μαζί με τον Γλωσίδη από τους φιλοξενούμενους.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ταφα (59΄ Ζαφειρόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γκιόκα, Νικολακόπουλος, Μαυρούλιας, Γιαννόπουλος (82΄ Τρακαδάς), Μανίκας, Κουτρουμπίνας (82΄ Ντοντάι).

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Τσάκουλης (46’ Νικολακόπουλος), Χριστόπουλος, Κουκίδης (71’ Εργκι), Αγγελάκης, Ψυχογιάννης, Αναστόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Καραΐνδρος, Δαλιάνης (46΄ Γλωσίδης), Τέρπος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr