background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Αιγείρα / Ακράτα από 2-0 έχασε δικό της παιχνίδι

ΤΟ ΠΑΤΡΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 2-2

Η Αιγείρα / Ακράτα είχε τις ευκαιρίες και την ουσία στο α΄ μέρος, αντίθετα με το Πάτραι που πίεζε σε όλο το γήπεδο, χωρίς όμως να απειλεί τον τερματοφύλακα Οικονομόπουλο.

Δυο ευκαιρίες και δυο γκολ η Αιγείρα / Ακράτα

Στο 28΄ ο Δημήτρης Μητρόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή για να σπρώξει την μπάλα στην εστία ο Γ. Σταυρόπουλος.

Στο 34΄ φάουλ ο Μαχαίρας, κεφαλιά ο Μαγγίνας λίγο έξω.

Στο 35΄ ο Μητρόπουλος ξέφυγε με ατομική προσπάθεια, πάσαρε στον Ταρνάρη που έβγαλε την παράλληλη σέντρα, δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί, ήρθε να πετύχει ένα υπέροχο γκολ με φοβερό βολέ ο Γ. Σταυρόπουλος 1-0.

Στο 38΄ πάλι από σέντρα του Ταρνάρη, ο Ροδόπουλος σημείωσε με κεφαλιά γκολ για χάι λάιτ 2-0.

Η αποβολή του Δ. Μητρόπουλου αλλάζει τις ισορροπίες

Ο ΑΠΣ Πάτραι μπήκε καλύτερα στο β΄ μέρος, είχε δοκάρι με τον Σουγλέρη στο 54΄ και στο 65΄ μείωσε 1-2 με αυτογκόλ του Μαγγίνα, από εκτέλεση φάουλ του Λεγάτου.

Στο επόμενο λεπτό αποβάλλεται με αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα ο Δ. Μητρόπουλος, γεγονός που άναψε τα αίματα στο γήπεδο της Ακράτας.

Γκολ για εξέταση στο VAR το 2-2

Η ισοφάριση 2-2 από τον Λαλούση στο 77΄, έριξε το λάδι στη φωτιά, αφού ο σκόρερ ήταν δίπλα στο δοκάρι της εστίας του Οικονομόπουλου και φάνηκε να κινείται στην μπάλα από θέση οφσάιτ. Ο διαιτητής Χαράλαμπος Πετρόπουλος υποχρεώθηκε να διακόψει για λίγο το παιχνίδι, αφού πίσω από τον 2ο βοηθό που κατακύρωσε το γκολ, γινόταν ο χαμός.

Ευκαιρίες για ένα 3ο γκολ ο Οικονόμου

Πριν την ισοφάριση του Πάτραι, ο Χρήστος Οικονόμου είχε μεγάλη ευκαιρία στο 73΄, αλλά και μετά το 2-2, βρέθηκε άλλες δυο φορές απέναντι στον τερματοφύλακα Φωτόπουλο, που τον απέκρουσε στο 87΄ και 90΄.

Αιγείρα / Ακράτα: Οικονομόπουλος, Ταρνάρης, Γ. ΣΤαυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Μαχαίρας (87΄ Αλέφαντος), Κουτρόπουλος, Νικολόπουλος, Δ. Μητρόπουλος, Οικονόμου, Ροδόπουλος (90΄ λ.τ. Κυρίκος).

Πήγασος – Θύελλα Αιγίου  2-0

Καλύτερο το α΄ ημίχρονο ήταν για την Θύελλα Αιγίου, διάστημα στο οποίο στάθηκε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια και είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Μακρυγιαννάκη να προηγηθεί.

δυστυχώς τα λάθη δεν έλειψαν για μια ακόμα φορά στο β΄ ημίχρονο με τον Κεραυνό να επωφελείται και να ανοίγει το σκορ στο 50΄ με τον Αναγνώστου και η ζημιά για το Αιγιώτικο σωματείο να παίρνει άλλες διαστάσεις όταν ο Προσκεφαλάς διαμόρφωνε στο 66΄ το 2-0 με τον Προσκεφαλά.

Θύελλα Αιγίου: Παρίσης,Νικολακόπουλος (57΄ Ράμμος), Μαρδάς (75΄ Ευσταθίου), Ιατρόπουλος,   Ραυτόπουλος (57΄ Αθανασίου),  Τσέλα (75΄ Μουρτίκας),  Μυλωνάς,  Μακρυγιαννάκης, Γκοτσόπουλος,  Αποστολόπουλος, Νικολάου.

Καλάβρυτα – Κεραυνός  0-4

Παρά την βαριά εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ΑΕ Καλαβρύτων 0-4 από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Κωστή Βλάχου ήταν πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά. Με τις επιστροφές των Παπαγεωργίου, Μητρόπουλου και Γιώργου Τσαβαλά, αν και έχουν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, έδειξε ότι έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Αυτό το μαρτυρούν και οι πολλές φάσεις που έκανε στην αντίπαλη εστία, με το δοκάρι του Καυγά στο 35΄ τις κεφαλιές από τους Ιωάννου στο 40΄ από κόρνερ του Σαλάι και του Σταύρου Τσαβαλά από σέντρα του Μητρόπουλου, τα τετ α τετ στο β΄ ημίχρονο από τους Ανδριάνο και Ντιούφ. Ο επιθετικός των Καλαβρύτων επέστρεψε και πάλι ύστερα από καιρό στην ΑΕΚ, για να ενισχύσει το επιθετικό κομμάτι των Καλαβρύτων.

Ο Κεραυνός ευτύχησε να σημειώσει από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Αγγελή στο 12΄, Αργυρόπουλο 21΄ και Φλωρόπουλο 70΄, 76΄.

Καλάβρυτα: Λέσης, Ιωάννου, Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Σαλάι (70΄ Ντάτσι), Παπαδόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Θεοτοκάτος, Μητρόπουλος (75΄ Ρετζίνο), Καυγάς, Γ. Τσαβαλάς (60΄ Ντιούφ).

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr