background img
banner
banner

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ισοπαλία 1-1 στη Βάρη ο Παναιγιάλειος

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Απέναντι στον πρωτοπόρο και με το απόλυτο βαθμών Αστέρας Βάρης, ο Παναιγιάλειος μπορεί να λογίζεται  ευχαριστημένος, διαψεύδει όμως η εικόνα του αγώνα. Ο Αιγιώτικος Σύλλογος με πολλές βασικές απουσίες, είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάνοντας ευκαιρίες να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Παρέμεινε αήττητος για 7η συνεχόμενη αγωνιστική ο Παναιγιάλειος με την “ταξιαρχία” του Νίκου Μανούρα να αρχίζει να τρομάζει τους αντιπάλους της.

Κοντά στο γκολ από ημίχρονο οι Λουκάς και Σκούτας

Το πολύ καλό στήσιμο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απομάκρυνε τους κινδύνους απο την εστία του Παπαδόπουλου. Αντίθετα στην εστία του Μαρινάκη έκρουε ο κώδωνας του κινδύνου, ιδιαίτερα στην κεφαλιά του Λουκά στο 20΄ που αποκρούστηκε από τους αμυντικούς πάνω στη γραμμή, ενώ η κεφαλιά του Σκούτα στο 24΄ πέρασε λίγο έξω.

Στο προσκήνιο και το β΄ μέρος ο Παναιγιάλειος

Ο Σκούτας βρέθηκε σε θέση βολής στο 48΄ αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 79΄ ο Βασίλτσης βρέθηκε πολύ κοντά στο να σφραγίσει την υπόθεση τρίποντο, αλλά του είπε όχι ο τερματοφύλακας Μαρινάκης.

Εντονες διαμαρτυρίες στο 94΄, όταν ο Μακρής σημειώθηκε σε θέση οφσάιτ, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει το νικητήριο 2-1 για τον Παναιγιάλειο.

Θύμισε Ρόδο η ισοφάριση 1-1 από τον Αστέρα

Για ένα ακόμα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, η κακιά στιγμή για τον Παναιγιάλειο σημαδεύτηκε στο 83ο λεπτό. Μια ακόμα απώλεια βαθμών όπως και στη Ρόδο, με τους μελανόλευκους να χάνουν δικούς τους βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια από τους πρωτοπόρους, προσφέροντας παράλληλα “δώρα” στην Κόρινθο που έπιασε κορυφή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα (80΄ Σακελλαρίου), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (66΄ Καλέλα), Ντιαγκνέ, Μπελαβράκης, Χριστίνης, Μπερνιδάκης (80΄ Ζαπατίνας), Ντούλιας, Μάγγος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Σκούτας (71΄ Βασίλτσης), Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Λουκάς (82΄ Πατρώνης), Κρ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr