background img
banner
banner

“Τρελαίνει” κόσμο ο Αστέρας Τέμενης, τρίτη σερί νίκη (62-55)

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αστέρας Τέμενης πέτυχε το “τρία στα τρία” στην πρώτη του χρονιά στη Γ΄ Εθνική σε ένα ονειρικό ξεκίνημα στις Εθνικές κατηγορίες. Μετά τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι της πρεμιέρας επί της Παναχαϊκής και το διπλό στα Γιάννενα επικράτησε και επί του αξιόμαχου Ιόνιου Κέρκυρας με 62-55 στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου γνωρίζοντας την αποθέωση από τους 150 φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα που κρίθηκε στο πάθος, τη δύναμη και τις δυνατές άμυνες με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και τον Αστέρα να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση στην επανάληψη. Αν και βρέθηκε πίσω με 8 πόντους και το ματς πήγε να του ξεφύγει, το γύρισε στην τέταρτη περίοδο καλύπτοντας δεκαπέντε πόντους αφού κατάφερε να προηγηθεί αυτός με 7, χάρη στην τρομερή του άμυνα, την κυριαρχία στα ριμπάουντ και τη σπουδαία εμφάνιση των Γκάτζιου (κυρίως) και Πέτροβιτς στην επίθεση. Ο Γκάτζιος πρόσθεσε και 12 ριμπάουντ κερδίζοντας στα… σημεία τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης από τον Σέρβο συμπαίκτη του.

Πολύ καλός στην άμυνα και στα ριμπάουντ, παρότι ήταν άστοχος και έμεινε χαμηλά στην επίθεση ήταν ο Σταθακόπουλος και καθοριστικοί οι Σακελλαρόπουλος και Καραγγελής, χωρίς να υστερήσουν σε άμυνα, πάθος και δύναμη όσοι αγωνίστηκαν. Πρώτος σκόρερ από τον Ιόνιο Κέρκυρας ήταν ο Γιάννης Βαζούκης και 13 πρόσθεσε ο αμερικανός Γουίλσον που όμως ήταν πολύ άστοχος στα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

Διαιτητές: Σπυρλιδάκης – Μπον – Αρτελάρης

Δεκάλεπτα: 15-18, 28-31, 47-46, 62-55.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Βουρνάς 7, Σακελλαρόπουλος 8(2), Πέτροβιτς 18(1), Γκάτζιος 18, Σταθακόπουλος 5, Καραγγελής 6(1), Βαγενάς, Καρακάσης, Δούβος, Τσουλέας, Χρυσανθόπουλος.

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κοντογιάννης): Βαζούκης Γ. 20 (1), Δεϊμέζης 8, Μπιζιάνης, Γουίλσον 13, Καϊτσιώτης, Εφέπουλος 2, Στεμπάρι 7(1), Γεωργακόπουλος, Βαζούκης Φ., Κατσαρός 4, Παπαδόπουλος, Προβατίδης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr