background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυο οι αήττητοι – μικρές οι διαφορές στην κορυφή

ΣΤΟ “ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ” ΤΟΥ PROTIONLINE.GR ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Μόνο ο Απόλλων Αιγίου ύστερα από 4 αγωνιστικές έχει καταφέρει μόνο νίκες και το απόλυτο βαθμών, έχοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας αφού έχει αγωνιστεί τρεις φορές στο γήπεδο της Ροδιάς. Εχει στην επίθεση τους αδελφούς Γιώργο και Χάρη Μαρή οι οποίοι έχουν πετύχει 4 και 3 γκολ αντίστοιχα, διαθέτοντας όμως και τους έμπειρους σκόρερς Παναγιώτη Μητρόπουλο και Ηλία Λαλιώτη, αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για κάθε άμυνα.

Πρώτοι χαμένοι βαθμοί για τον Αστέρα Λεοντίου

Ο Αστέρας Λεοντίου μετά από την απρόσμενη γι’ αυτόν εντός έδρας ισοπαλία 3-3, έπαψε να είναι …συγκάτοικος της κορυφής, παραμένει όμως μαζί με τον Απόλλωνα αήττητος μέχρι τώρα και πριν φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Αγυιάς από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα

Στην καλύτερη επίθεση η ΑΕ Αρόης

Η ΑΕ Αρόης που ακολουθεί στην 3η θέση έχει σ’ αυτά τα πρώτα 4 παιχνίδια 16 γκολ, τα 10 όμως εκ των οποίων ήταν σε ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 10-1 απέναντι στην Αβυθο.
Επίσης στην ομάδα της Αρόης βρίσκεται και ο πρώτος σκόρερ του ομίλου, που είναι ο Λώλης με 5 γκολ.

…Ομορφαίνει ο Φοίνικας / Ζήρια με Καραΐνδρο και Βεΐζι

Οι δυο μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στον Φοίνικα / Ζήρια αποτελούν μια σημαντική προσθήκη για το σωματείο του Θανάση Νταγιούκλα, με τον Δημήτρη Καραΐνδρο να αφήνει με το καλημέρα τα διαπιστευτήριά του στην επίθεση, σημειώνοντας τα δυο γκολ της εκτός έδρας νίκης με τους Πετεινούς.
Παράλληλα το ρόστερ συμπλήρωσε και ένας παλιός μας γνώριμος, που είναι ο Εντι Βεΐζι ο οποίος επίσης έκανε την πρεμιέρα του με τον Φοίνικα / Ζήρια την προηγούμενη Κυριακή.

Τα τρία προερχόμενα από την Α’ κατηγορία σωματεία

Δεν έχουμε δει καλό ξεκίνημα από τα σωματεία που υποβιβάστηκαν στην Β΄ από την Α΄ κατηγορία.
Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η Πάτρα 2005 διαθέτοντας 7 βαθμούς, επικρατώντας 2-1 την Κυριακή σε βάρος του Απόλλωνα Εγλυκάδας, ομάδα με την οποία ερχόταν σε αντιπαράθεση πέρυσι στην μεγαλύτερη Α΄ κατηγορία.
Χωρίς ισοπαλία το σωματείο της Εγλυκάδας έχει έξι βαθμούς με δυο νίκες και δυο ήττες, δεν έχει παρουσιάσει στοιχεία που θα κατατασσόταν στους πρωταγωνιστές.
Με 4 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις ο Πανιώνιος / Αχιλλέας, έχει στην επίθεση τον ικανό Σκέμπι να τον …ξελασπώνει,

Μετράει η έδρα για τον Ηρακλή Πατρών

Ο Ηρακλής ήταν από τους περυσινούς πρωταγωνιστές στον όμιλο Αιγίου, φέτος δεν ξεκίνησε καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια που μετρά δυο ήττες σε ισάριθμες εξόδους.
Αντίθετα στην έδρα του έχει το 2χ2. Την προηγούμενη Κυριακή έχασε στις καθυστερήσεις από την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα και τώρα παίζει πάλι εκτός με τον Φοίνικα / Ζήρια.

Αφήνει υποσχέσεις η ΑΕ Αιγίου

Με καλή εικόνα ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα και αρκετούς νεαρούς παίκτες στο ρόστερ της, η ΑΕ Αιγίου του Λεωνίδα Σκαρτσίλα (φωτο) αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την μελλοντική πορεία της.

Περιμένει τον Κανάγια ο Αχιλλέας Καμαρών

Χωρίς τον τιμωρημένο με 4 αγωνιστικές επιθετικό Κώστα Κανάγια, ο Αχιλλέας Καμαρών ρίχνει τα ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση. Ο Κανάγιας έχει εκτίσει τις δυο από τις 4 αγωνιστικές της ποινής του κι αν δεν συμπέσει κάποιο παιχνίδι κυπέλλου, θα επιστρέψει να αγωνιστεί στο γειτονικό ντέρμπι με τον Φοίνικα / Ζήρια.

Την επιτυχία εκτός έδρας αναζητά ο Αστέρας Τέμενης

Αήττητος στην έδρα του ο Αστέρας που υποδέχεται τώρα τους Πετεινούς, ψάχνει την πρώτη του νίκη μακριά από την Τέμενη για να …αυγατίσει τους βαθμούς του και να ανέλθει στα ψηλότερα βαθμολογικά στρώματα.

Κερδίζει από τους νεαρούς η Αβυθος

Στην Αβυθο έχουν χαράξει την δική τους πορεία με στρατηγική και πλάνο που δεν αλλάζει. Βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει από την Γ΄ στην Β΄ κατηγορία, χωρίς όμως αυτό να αγχώσει κάποιον από την ομάδα. Το νεαρό της ηλικίας θα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στο σωματείο της Αβύθου, με ότι προκύψει.

Οι σκόρερς στον όμιλο Αιγίου
5 γκολ Λώλης ΑΕ Αρόης
4 γκολ Μαρής Γ. Απόλλων Αιγίου
4 γκολ Βογιατζής Π. Ηρακλής Π.
4 γκολ Θεοδωρόπουλος ΑΕ Αρόης
3 γκολ Μάλλιαρης ΑΕ Αρόης
3 γκολ Μαρής Χ. Απόλλων Αιγίου
3 γκολ Μαυρούλιας Αστέρας Τέμενης
3 γκολ Βαβάτσικος Αίας Π.
3 γκολ Βίτσιος Ηρακλής Π.
3 γκολ Σκέμπι Παν./Αχιλλέας
3 γκολ Πολυχρονόπουλος Πετεινοί


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr