background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Χωρίς γκολ το ντέρμπι Λεόντιο – Απόλλων Αιγίου

ΗΤΤΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΕΜΕΝΗ, ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟΣ

Μια ακόμα ισοπαλία για τον Απόλλωνα Αιγίου, που τελείωσε 0-0 στο Σαραβάλι απέναντι στον Αστέρα Λεοντίου, διατηρώντας όμως ακόμα την πρωτιά στον 2ο όμιλο. Η ΑΕ Αρόης πλησίασε τον Απόλλωνα στον ένα βαθμό, έχοντας εύκολη νίκη 5-0 κόντρα στους Πετεινούς.Η Πάτρα 2005 είχε την ευρύτερη νίκη της 7ης αγωνιστικής, ύστερα από το 7-0 σε βάρος του Αίαντα Π.
Καλύτερος ο Πανιώνιος / Αχιλλέας στην Αγυιά 4-0 τον Αστέρα Τέμενης.

Στην Αβυθο ο Ηρακλής Πατρών σκόραρε με τον Σουλιώτη στο 83΄ για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.
Ο Απόλλων Εγλυκάδας είχε δυο γκολ από το α΄ ημίχρονο, διεύρυνε στην επανάληψη τη νίκη του 3-0 τον Αστέρα Τέμενης.
Αναβολή είχαμε στο παιχνίδι Φοίνικας / Ζήρια – Αχιλλέας Καμαρών για τις 29/11, μετά το θανατηφόρο ατύχημα του ποδοσφαιριστή Παντελή Καρέλη.

Αστέρας Λεοντίου – Απόλλων Αιγίου 0-0

Ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι με εναλασσόμενη την πρωτοβουλία των κινήσεων το ντέρμπι στο Σαραβάλι ανάμεσα στον Αστέρα Λεοντίου και τον Απόλλωνα Αιγίου. Για τον Απόλλωνα ήταν η πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι που έτυχε απώλειας βαθμών, απέναντι όμως σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι αυτή του Λεοντίου.
Απόλλων: Βουλιέρης, Μητσόπουλος (60΄ Μιχαλόπουλος), Σανδραβέλης, Κατσαρός, Χύλα, Κεφαλονίτης (72΄ Μητρόπουλος), Μετζάι, Θεοδωρακόπουλος, Γ. Μαρής, Λαλιώτης, Χ. Μαρής.

Πανιώνιος / Αχιλλέας – ΑΕ Αιγίου 4-0

Δεν μπόρεσε στα δικά της καλά διαστήματα η ΑΕ Αιγίου να σημειώσει κάποιο τέρμα, αντίθετα με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα που μετά το γκολ του Μποζιονέλου στο 26΄ και του Μπάκα στο 63΄ πήρε το πάνω χέρι στον αγώνα, για να τον κατακτήσει με 4-0. Τα άλλα δυο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Σκέμπι στο 77΄ και 87΄.
ΑΕ Αιγίου: Φιλιππόπουλος, Μεντζελόπουλος (81΄ Τίκο), Λάμκα, Κόλα (46΄ Μούζος), Γεωργακόπουλος, Ερ. Αϊντίν, Τζιαντομένικο (81΄ Καπετσώνης), Αλεξόπουλος, Γκραικιώτης (87΄ Κωστόπουλος), Α. Αϊντίν, Γκιζέλης.

Αβυθος – Ηρακλής Πατρών 0-1

Για 0-0 πήγαινε το παιχνίδι στην Αβυθο ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα και τον Ηρακλή. Μέχρι τότε τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ήταν μοιρασμένα για τις δυο ομάδες, ένα γκολ θα έκρινε τη συνάντηση. Αυτό το πέτυχε στο 83΄ ο Ηρακλής Πατρών με τον Σουλιώτη.
Αβυθος: Χατζηάι, Λαμπίρης, Βλαχοσωτήρος, Χρ. Χριστόπουλος, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς (81΄ Χυτήρης), Κουμπέτσος, Φιλιππάτος (81΄ Ροδόπουλος), Ευθυμίου, Γεωργόπουλος.

Απόλλων Εγλυκάδας – Αστέρας Τέμ. 3-0]

Δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα ο Αστέρας Τέμενης στο γήπεδο Κάνιστρας και μοιραία γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Οι νικητές είχαν από το πρώτο ημίωρο σημειώσει το 2-0 με τον Λυκούδη στο 24΄ και αυτογκόλ του Θεοδωρόπουλου στο 31΄. Στο 58΄ ο Βιολιτζής ολοκλήρωσε τη νίκη των γηπεδούχων 3-0.
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Λελούδας (46΄ Κουτρουμπίνας), Σέχι, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος (80΄ Παγιός), Τρακαδάς, Νικολακόπουλος (66΄ Ζαφειρόπουλος), Μαυρούλιας, Γιαννόπουλος, Βαγγελάτο, Τάφα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr