background img
banner
banner

«Τρίβουν τα χέρια τους» στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αχαΐας

Σε πορεία επαναπροσέγγισης με το χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρίσκονται πλέον πολλά στελέχη που αποστασιοποιήθηκαν τόσο κατά τις πρόσφατες βουλευτικές όσο και κατά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην πλευρά αυτή κρατούνται ακόμη χαμηλοί τόνοι, εμφανής είναι όμως η προσπάθεια ο χώρος να πάρει τα… ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη βάση και των ευρημάτων των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις πολιτικές που ακολουθεί «εξαιτίας των οποίων έχει συρρικνωθεί δραματικά το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών» άσκησε το Σάββατο στη διάρκεια εκδήλωσης στην Πάτρα, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αχαΐας Νίκος Μοίραλης. Το κόμμα έχει ήδη μπει ως μπροστάρης των κινητοποιήσεων κατά του νέου φορολογικού. Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, περιφερειακό παράρτημα Πάτρας, Γιώργος Παππάς και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ζαφειρόπουλος έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς αυτή την Τετάρτη έχει εξαγγελθεί 24ωρο καθολικό λουκέτο σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις και κλάδους των μικρομεσαίων, ενόψει της ψήφισης του φορολογικού.
Προειδοποιήσεις

«Με μια κατακερματισμένη οκτακομματική Βουλή σήμερα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως αξιωματική αντιπολίτευση να είναι σε συγκρουσιακό πεδίο από την ημέρα αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία, είναι γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει μέχρι τώρα αντίπαλο σε πολιτικό επίπεδο… άμεσα πρέπει να ξυπνήσουμε ως ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ» προειδοποίησε  ο επιλαχών του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας κατά της τελευταίες βουλευτικές εκλογές Γιώργος Κυριακόπουλος.

«Ο λαός χειμάζεται σήμερα, ιδιαίτερα οι μικρομεσαίοι, ώρα να αλλάξουμε στάση, να σταματήσουμε τις ομαδοποιήσεις και να αντιληφθούμε ότι μοναδικός γνώμονας της πολιτικής μας είναι το καλό της κοινωνίας. Υπάρχει περιθώριο στην πορεία προς το επικείμενο Συνέδριο και τις Ευρωεκλογές να συμφωνήσουμε πάνω σε μια πολιτική πρόταση πάνω στις αρχές μας αλλά με σύγχρονο αριστερό προφίλ. Μπορούμε να αφήσουμε τη ΝΔ να είναι γίνει ‘νέος ιδιοκτήτης’ του ασφαλιστικού του Κατρούγκαλου…» καταλήγει ο κ. Μουρίκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr