background img
banner
banner

Απόλυτα επιτυχής η Δωροέκθεση Χειροποίητων Δημιουργιών

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Για μια ακόμα χρονιά, το 4ο Γυμνάσιο Αιγίου οργάνωσε Δωροέκθεση Χειροποίητων Δημιουργιών των Μαθητών του η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου  στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία για τη μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου να αναδείξει τη δημιουργικότητά της, προσφέροντας ταυτόχρονα αγάπη και υποστήριξη σε μέλη της κοινωνίας που χρειάζονται αγάπη και φροντίδα.

Ο Διευθυντής Δημήτριος Μασαούτης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Αιγίου, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες που στήριξαν αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια των παιδιών.

΄΄Η συνεισφορά των συμπολιτών μας αντικατοπτρίζει το πνεύμα αλληλεγγύης,  τη δύναμη της κοινότητάς μας και την προθυμία να δώσουμε ελπίδα σε όσους τη χρειάζονται περισσότερο. Ιδιαίτερες  ευχαριστίες οφείλουμε στον Δήμαρχο του Αιγίου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις μας. Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας΄΄, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ τονίζονται και τα εξής:

΄΄Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε στις μελλοντικές μας δράσεις, καθώς η συνεργασία σας είναι απαραίτητη και πολύτιμη για την επίτευξη των στόχων μας. Μείνετε συντονισμένοι για επερχόμενες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, καθώς συνεχίζουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr