background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρώτη ήττα για την Φλόγα Ροδιάς

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Στην 7η αγωνιστική γνώρισε η Φλόγα Ροδιάς την πρώτη της ήττα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αργυρά, η οποία συνοδεύτηκε και με το βαρύ σκορ 1-4.
Φτάσαμε στο φινάλε του α΄ γύρου και η κατάσταση στις πρώτες θέσεις είναι εναλλασσόμενη αφού η κατοχή της πρώτης θέσης πέρασε από τα …χέρια της Φλόγας Ροδιάς, στη συνέχεια από την Φλόγα Κ. Καστριτσίου και τώρα …στρογγυλοκάθισε το Ζαβλάνι.
Παράλληλα η Αργυρά ύστερα από την νίκη της σε βάρος της Φλόγας Ροδιάς, καλοβλέπει με τη σειρά της την διεκδίκηση της πρωτιάς.

Μικρό το πρωτάθλημα με τις 8 ομάδες να γίνονται 7

Ήταν που ήταν μόλις οκτώ σωματεία στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας, αποχώρησαν τα Ψηλαλώνια και έμειναν μόλις επτά ομάδες. Σε κάθε αγωνιστική θα έχουμε το ρεπό της ομάδας που έχει στο πρόγραμμά της τα Ψηλαλώνια, γεγονός που υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο αυτό το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει σωματείο χωρίς ήττα

Η Φλόγα Ροδιάς ήταν το τελευταίο σωματείο του ομίλου που γνώρισε ήττα και απομένουν τα παιχνίδια του β΄ γύρου για να γίνει στο φινάλε ταμείο.
Στην ερχόμενη αγωνιστική ξεχωριστό είναι το παιχνίδι ανάμεσα στην Αργυρά και το Ζαβλάνι, που μπορεί να ανατρέψει για μια ακόμα φορά τη σειρά των πρωτοπόρων.

Στο Πλαστήρα αυτή τη φορά ΑΟ Αιγίου – Φλόγα Ροδιάς

Η κλήρωση στον 2ο όμιλο είχε φέρει αντιμέτωπα στην πρεμιέρα τα δυο σωματεία της περιοχής μας στην Γ΄ κατηγορία.
Είχαν παίξει στο γήπεδο της Ροδιάς με την Φλόγα να επικρατεί 5-0, τώρα ήρθε η σειρά του νεοσύστατου ΑΟ Αιγίου να φιλοξενήσει την Φλόγα στο γήπεδο Πλαστήρα.
Δυο νίκες έχει στο ενεργητικό του ο ΑΟ Αιγίου, με τον καιρό εισέρχεται στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και αναμένεται αγωνιστική άνοδος στον β΄ γύρο, για την νεανική ομάδα του Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr