background img
banner
banner

Σε ζεστή ατμόσφαιρα με όμορφα συναισθήματα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΒΗΣ ΣΑΡΡΗ «ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ»

Η ζωή είναι μία, οι στιγμές είναι λίγες και οφείλουμε όλοι να ζούμε το κάθε λεπτό σαν το τελευταίο. Μία τέτοια επίγευση αφήνει στα χείλη η ανάγνωση του βιβλίου της Κεβής Σαρρή, «Χάρις σε σένα», που άπαξ και το ξεκινήσει κανείς, το ρουφά σαν την πεταλούδα το νέκταρ. Το βιβλίο παρουσιάστηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στον ζεστό χώρο των Παλαιών Σφαγείων, από τις εκδόσεις «Μελάνι» και το βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη».

Παρούσα ήταν και η συγγραφέας που μοιράστηκε με το κοινό γεγονότα της ζωής της, τα οποία είτε καταγράφονται στο βιογραφικό βιβλίο της, είτε τα θυμάται πολύ αυθόρμητα με τη γλυκύτητα και το χιούμορ που τη διακρίνουν και τα εξιστορεί ευχάριστα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του εμβληματικού χώρου από την Χρυσούλα Χρηστιά, υπεύθυνη του «FAME Road Hub Aigialeia». Για τη συγγραφέα μίλησαν η Χριστίνα Παππά, φιλόλογος και η Ατρεμισία Θεολόγη, παιδαγωγός και αφηγήτρια μύθων και παραμυθιών. Η οργάνωση της εκδήλωσης ανήκε στην αεικίνητη Άντα Σολδάτου, ενώ την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος της «Π» Αθηνά Μπόκολα. Και κάπου στο κλείσιμο, το κοινό ταξίδεψε με τη φωνή της συγγραφέα, καθώς ακούστηκαν τραγούδια που ερμήνευε από την εποχή που ασχολείτο με το τραγούδι. Τόσο με την παρουσία της στον χώρο, όσο και με τη ζωή της που περιγράφεται στο βιβλίο, το οποίο σημειωτέον απευθύνεται στον εγγονό της Χάρη, η κ. Σαρρή καταφέρνει να εμπνεύσει τις γυναίκες. Η στάση της παραδειγματίζει, γεννά αυτοπεποίθηση, ελεύθερη σκέψη, δύναμη. Ο ακροατής συνδέθηκε και ταυτίστηκε μαζί της γιατί αν και υπάρχει μοναδικότητα σε όσα συμβαίνουν στην ηρωίδα, δεν υπάρχει μοναδικότητα στα συναισθήματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr