background img
banner
banner

Ευχές Επαμεινώνδα Δούλου στη λήξη της θητείας του

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ευχαριστίες αλλά και ευχές τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Αιγιάλειας, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας Επαμεινώνδας Δούλος, του οποίου η θητεία λήγει σε λίγες μέρες.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, ΄΄στους συναδέλφους μου, στις μαθήτριες και στους μαθητές και στο προσωπικό των σχολείων μας εύχομαι οι φετινές μέρες των γιορτών να είναι γεμάτες με ευτυχία , υγεία και χαρά. Συνειδητοποιώντας δε ότι μπορεί δίπλα μας να υπάρχουν άνθρωποι “μόνοι” ας τους προσφέρουμε χαραμάδες αισιοδοξίας.

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Μέλη της Σχολικής Επιτροπής , τη Διεύθυνση κάθε σχολείου και γενικότερα τα μέλη κάθε Σχολικής Κοινότητας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας για τη συνεργασία τους προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με την ελπίδα ότι ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας (όσο ήταν δυνατόν) εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο όλων σας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr