background img
banner
banner

Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει το 2024 ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΤΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων έκλεισε με ήττα το 2023 (3-0 σετ στο “Κατσάνειο” από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης) που τον έριξε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Pre League. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την αιγιώτικη ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι του 2023 και με την έλευση της νέας χρονιάς ακολουθεί ένα ακόμη ματς εκτός έδρας με τον πανίσχυρο και πρωτοπόρο ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να σταματήσει το αρνητικό σερί.

Με τον αγώνα στην Κρήτη, στις 7 Ιανουαρίου κλείνει και ένα πρόγραμμα – “γολγοθάς” και ακολουθούν πλέον πιο βατοί αντίπαλοι τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται εντός έδρας με το ματς κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ακολουθεί δεύτερο στη σειρά παιχνίδι στο Αίγιο, αυτό με τον ουραγό Πανερυθραϊκό στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Δύο παιχνίδια που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την “καθαρή” νίκη για να μπορέσει ο αιγιώτικη ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η βαθμολογία (σε 7 αγ.)

ΟΦΗ 15
Φλοίσβος 14
Πανιώνιος 13
Ηρακλής 11
Α.Ο. Αιγιαλέων 9
Άρης 8
Ήφαιστος 7
Εθνικός 6
Πανερυθραϊκός 1

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του α΄ γύρου

8η αγωνιστική (6 Ιανουαρίου)
ΜΓΣ Εθνικός – ΝΓΣ Ηρακλής
ΑΣ Πανερυθραϊκός ΡΕΠΟ
ΑΣ Άρης – ΓΣ Πανιώνιος
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΑΟ Φλοίσβος
ΟΦΗ – ΑΟ Αιγιαλέων
9η αγωνιστική (13 Ιανουαρίου)
ΑΟ Αιγιαλέων – ΜΓΣ Εθνικός
ΝΓΣ Ηρακλής – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΣ Άρης ΡΕΠΟ
ΓΣ Πανιώνιος – ΑΠΣ Ήφαιστος
ΑΟ Φλοίσβος – ΟΦΗ

Την Πρωτοχρονιά η κλήρωση της λαχειοφόρου

Πλησιάζει η στιγμή για την κλήρωση του μεγάλου δώρου της λαχειοφόρου που “τρέχει” τους τελευταίους μήνες από τον Α.Ο. Αιγιαλέων. Όσοι θέλουν προλαβαίνουν για δύο ακόμη 24ωρα να στηρίξουν την ομάδα, αποκτώντας με 20 ευρώ την κάρτα φιλάθλου, και ταυτόχρονα μια ή και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το καταπληκτικό δώρο, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την Ideal Bikes!
Ο νικητής του ποδηλάτου θα ανακηρυχθεί την Πρωτοχρονιά πάντα με την ίδια αδιάβλητη διαδικασία, τον πρώτο δηλαδή αριθμό του λαχείου!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr