background img
banner
banner

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 12ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 θα διεξαχθεί στο Αίγιο ο 12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας με αγώνες 21 χλμ., 5 χλμ. και 1,5 χλμ.

Η Αιγιάλεια, μια περιοχή που συνδυάζει τον πλούτο της ιστορίας, τον πολιτισμό, το φυσικό κάλλος και τη γαστρονομία, φιλοξενεί τον 12ο Ημιμαραθώνιο, που διοργανώνει με υπερηφάνεια ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ”.

Από τον βασιλικό παράδεισο της αρχαιότητας μέχρι τη σύγχρονη Αιγιαλεία του πολιτισμού, οι δρομείς θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Σε αυτήν τη γη των αρωμάτων, των χρωμάτων και των γεύσεων, καλούνται όλοι οι λάτρεις του τρεξίματος να συμμετάσχουν σε αυτό το αθλητικό γεγονός.

Διαδρομές

Ημιμαραθώνιος: Προσφέρει μια μοναδική διαδρομή με το γαλάζιο του Κορινθιακού Κόλπου και τα βουνά της Αχαΐας ως φόντο. Μια πιστοποιημένη διαδρομή με εξαιρετική ομαλότητα, που σας καλεί να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής εμπειρίας.
5 χλμ.: Ενας παραλιακός αγώνας με εκκίνηση από την παραλία του Αιγίου, που σας οδηγεί προς την Αλυκή Αιγίου, αγκαλιάζοντας την ομορφιά του Κορινθιακού Κόλπου.
1,5 χλμ.: Ενας επίπεδος αγώνας, απολαυστικός για όλες τις ηλικίες.
Ελάτε να ανακαλύψετε την Αιγιαλεία μέσα από τα δρομικά σας βήματα και να γίνετε μέρος μιας αξέχαστης αθλητικής στιγμής.
Κόστος εγγραφής: Ημιμαραθώνιος: 15€, 5 χλμ.: 5€

Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr