background img
banner
banner

Πιο εντυπωσιακό από ποτέ το Πάρκο των Χριστουγέννων στην Άβυθο

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ένα ζωντανό κύτταρο χαράς και γιορτινής λάμψης πήρε «σάρκα και οστά» το απόγευμα της Κυριακής 17/12, με τη φωταγώγησή του. Το Πάρκο των Χριστουγέννων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Άβυθο που δημιούργησε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου, είναι φέτος πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη χρονιά και υπόσχεται να χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στους μικρούς φίλους, ντόπιους και επισκέπτες, παρέα με τη φάτνη του νεογέννητου Χριστού, τους Μάγους, τα σπιτάκια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλες τις υπέροχες χειροποίητες κατασκευές.

Τα εγκαίνια του Πάρκου, το απόγευμα της Κυριακής, εξελίχθηκαν σε μία πολύ όμορφη γιορτή, στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου. Άπαντες γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων, ενώ το ζεστό ρακόμελο ζέστανε και γλύκανε τους παριστάμενους καθώς όσο έπεφτε η νύχτα τόσο χαμήλωνε και η θερμοκρασία.

Πλημμύρισε ο χώρος παιδικά χαμόγελα!

Ο Άγιος Βασίλης, περιτριγυρισμένος συνέχεια από παιδιά, δεν σταματούσε να μοιράζει καραμέλες, σαν να είχε ένα ανεξάντλητο σακούλι, γεμάτο αγάπη για όλους! Από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. το «δώρο» προς τα παιδιά ήταν ο Ρούντολφ το ελαφάκι, με τον οποίο οι μικροί μοιράστηκαν υπέροχες στιγμές και απασχολήθηκαν ευχάριστα. Επίσης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση προσέφερε και το face painting μεταμορφώνοντας τα παιδικά προσωπάκια και δίνοντάς τους όψεις νεράιδων και ξωτικών. Επίσης, μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν ποπ κορν και μαλλί της γριάς.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της ρίψης των βεγγαλικών που καθρέφτισαν τη λάμψη του Πάρκου στον έναστρο ουρανό. Το θέαμα προκάλεσε επιφωνήματα θαυμασμού από τους δεκάδες συμμετέχοντες οι οποίοι, σημειωτέον, δεν προέρχονταν μόνο από την Άβυθο αλλά ήταν και από το Αίγιο, τα Σελιανίτικα, τη Ροδοδάφνη, το Πανόραμα και όλες τις γύρω περιοχές.

Μοιράστηκαν όμορφες στιγμές

Στην όμορφη εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων εκτός από τον πρωτεργάτη της προσπάθειας, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Μιχάλη Δημόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ανδριόπουλος, η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Διαμάντω Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας Δημήτρης Ελευθεριώτης, ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γιάννης Παπαθεοδωρόπουλος, ο προϊστάμενος του Νηπιαγωγείου Μάριος Παπασημακόπουλος, γονείς, εκπαιδευτικοί, μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr