background img
banner
banner

«Απόλλων» γεμάτος προβολές και παραστάσεις

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Μετά την επιτυχία του πρώτου μέρους, «Les Trois Mousquetaires – D’Artagnan», ήρθε η ώρα να συνεχίσει το δίπτυχο με το «Les Trois Mousquetaires–Milady».

Το καστ της ταινίας είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της. Ο François Civil επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως D’Artagnan, ενώ ο Vincent Cassel υποδύεται τον Athos, ο Romain Duris τον Aramis και ο Pio Marmaï τον Porthos. Δίπλα τους, η Eva Green «φωτίζει» την οθόνη ως Milady.

Η ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου κατέκτησε τη Χρυσή Σφαίρα «Καλύτερης ταινίας σε κωμωδία ή μιούζικαλ», ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά που ήθελαν αδιαφιλονίκητο φαβορί την «Barbie», ενώ η πρωταγωνίστρια Έμα Στόουν έλαβε το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ. Επίσης η ταινία απέσπασε και τον Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ Βενετίας.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου μας προτείνει, στην Δευτεριάτικη προβολή της, την ταινία «Αντίο Κύριε Χάφμαν».

Ένα θεατρικό έργο για το κατεχόμενο από τους Ναζί Παρίσι, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη πιστά, ρίχνοντας το βάρος στο στιβαρό κείμενο και τους τρεις εκπληκτικούς πρωταγωνιστές του: Ντανιέλ Οτέιγ, Ζιλ Λελούς και Σαρά Ζιροντό.Ο Τζέφρι Άρτσερ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς βρετανούς συγγραφείς και δραματουργούς των τελευταίων δεκαετιών με εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Το έργο του «Αθώος ή Ένοχος» («The Accused») έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2000 στο Βασιλικό Θέατρο του Ουίνδσορ. Από τότε παίζεται αδιάλειπτα σε σκηνές σε όλο τον κόσμο, με μεγάλη επιτυχία, ενώ την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου η παράσταση θα παρουσιαστεί και στο Αίγιο.

Πρόγραμμα Προβολών

Από την Πέμπτη 18 έως και το Σάββατο 20 Ιανουαρίου: 19:00: Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη, 21:15: Poor Things.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου: 18:30: Poor Things, 21:15: Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Μιλαίδη.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου: 18:30: Poor Things, 21:30: Αντίο Κύριε Χάφμαν (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου).

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 18:30: PoorThings 21:15: ΟιΤρειςΣωματοφύλακες: Μιλαίδη.

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου: 20:00: Αθώος ή Ένοχος (Θεατρική Παράσταση).


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr