background img
banner
banner

Αυτή είναι η νέα «βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού»: Χορεύτρια, πήρε τη θέση στέλνοντας το βιογραφικό της

Η Γεωργία Σακκά είναι η φετινή «βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού» και, όπως αποκάλυψε, πήρε τη θέση στέλνοντας το βιογραφικό της.

Η χορεύτρια και δασκάλα χορού μίλησε στην ΕΡΤ, στην εκπομπή «Συνδέσεις», και αποκάλυψε πώς πήρε τη θέση.

«Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν» δήλωσε η Γεωργία Σακκά, η οποία έχει καταγωγή από την Πάτρα.

Όπως είπε, ήθελε να βιώσει τη μοναδική αυτή εμπειρία μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα καλλιτεχνικά καρναβαλικά δρώμενα, καθώς τα τελευταία επτά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. «Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν τη ζει εύκολα κάποιος. Ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω», σημείωσε η χορεύτρια και καθηγήτρια χορού.

Ποια είναι η φετινή «βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού»

Η «βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού» έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «ΧορόΧρονος», ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε χοροθεατρικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα, και έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Να σημειωθεί ότι από το 1998 έως το 2009 συμμετείχε κάνοντας πρωταθλητισμό στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και 19 μετάλλια σε όλη την Ελλάδα.

Η σχέση της με το Πατρινό Καρναβάλι είναι έντονη και ενεργοποιήθηκε πολλές φορές, αφού, μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε την περίοδο 2013-2016 με το πλήρωμα 86 των Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλου, συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, συμμετείχε σε τελετές έναρξης και λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού, σε χορογραφίες της Βίκυς Αγόρα, αλλά και ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου στην παράσταση videodance «Deja vu».

Το Καρναβάλι του 2024 στην Πάτρα αναμένεται να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, με τους καρναβαλιστές από όλη τη χώρα να ετοιμάζονται από τώρα για το γκρουπ στο οποίο θα συμμετάσχουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ® (@_sakka_georgia_)

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr