background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυο αναμετρήσεις απομένουν ανάμεσα στους ουραγούς

Δυο μήνες ταλαιπωρήθηκε με τον τραυματισμό του ο Θεοδόσης Θεοδοσίου και από χθες πήρε μέρος στην προπόνηση της ΑΕ Καλαβρύτων, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, χωρίς όμως να υπολογίζεται ακόμα για τους επίσημους αγώνες.

Μια από τις πολλές απουσίες ο Θεοδοσίου που έχουν «δέσει» τα χέρια του προπονητή Κωστή Βλάχου, που περιμένει με αγωνία κι άλλες επιστροφές για να …γεμίσει το ρόστερ του.

17η και 22η αγωνιστική παιχνίδια με τους ουραγούς

Έχουν ολοκληρωθεί τα περισσότερα παιχνίδια ανάμεσα στους τελευταίους και μονοψήφιους στον 2ο όμιλο, τα οποία βασικά θα κρίνουν και τις τελικές θέσεις που θα καταλάβουν οι ουραγοί στην βαθμολογία, πριν τα μπαράζ παραμονής με τον άλλο όμιλο.

Συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο θα παίξουν Δαβουρλής – Καλάβρυτα και την 22η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η Θύελλα Αιγίου θα υποδεχτεί τον Αετό Ρίου.

Φυσικά τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τους εκπροσώπους της περιοχής μας και μόνο με υψηλά στάνταρ απόδοσης θα μπορέσουν να εισπράξουν κάποια θετικά αποτελέσματα.

Όπως συνέβη για παράδειγμα την προηγούμενη αγωνιστική, όταν η ΑΕ Καλαβρύτων ύστερα από πολύ καλή παρουσία, γνώρισε στις καθυστερήσεις την ήττα 0-1 από τον πρωτοπόρο Αρη Πατρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr