background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Επιστρέφει ο Απόλλων Αιγίου 3-0 την Αβυθο

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1-0 ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΛΕΟΝΤΙΟ

Παιχνίδι δυνατό με λίγες φάσεις στο Κάνιστρας, εκεί που οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν για τη νίκη με τον Φοίνικα / Ζήρια να έχει καλύτερη διαχείριση και να παίρνει τους βαθμούς της νίκης με το γκολ του Νικολακόπουλου. Ο Αστέρας παρέμεινε παρά την ήττα του στην κορυφή.

Στην Τέμενη ο Ηρακλής με γκολ φάουλ του Αναγνώστου στο 89΄ υποχρέωσε τον Αστέρα στην πρώτη του εντός έδρας ήττα.

Ο Βαγγέλης Σπανός αποδεικνύεται σπουδαία μεταγραφή στον Αχιλλέα Καμαρών, αφού με δικό του γκολ ήρθε η νίκη σε βάρος των Πετεινών.

Στην Αβυθο η τοπική ομάδα μετρούσε 4 νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, δεν μπόρεσε να τις αυξήσει στο έμπα της νέας χρονιάς, γνώρισε την ήττα 0-3 από τον Απόλλωνα Αιγίου.

Η ΑΕ Αιγίου είχε καλές ευκαιρίες κυρίως στα τελευταία λεπτά να αλλάξει τα πράγματα, αφού ο Απόλλων Εγλυκάδας είχε προηγηθεί 2-0 και το παιχνίδι τελείωσε 2-1 με την μείωση του σκορ από τον Γκιζέλη για την ΑΕ Αιγίου.

Εύκολη επικράτηση για την ΑΕ Αρόης 4-1 τον ουραγό Αίαντα, ενώ χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η συνάντηση Πανιώνιος / Αχιλλέας – Πάτρα 2005

Αβυθος – Απόλλων Αιγίου 0-3

Με απ’ ευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ ο Λαλιώτης στο 32΄ για τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα, που έκανε ουσία την υπεροχή του και την διατήρησε μέχρι το φινάλε αυξάνοντας το σκορ στο 0-3.
Πάλι ο Λαλιώτης στο 76΄ έκανε το 0-2 με κεφαλιά από κόρνερ του Μετζάι και το 0-3 ο Τίτο στο 88΄ αφού μαζί με τους Μετζάι και θεοδωρακόπουλο δημιούργησαν ωραίο επιθετικό …τρίγωνο.
Αβυθος: Χατζηάι, Γ. Χριστόπουλος, Βλαχοσωτήρος, Χ. Χριστόπουλος, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς (60΄ Χυτήρης), Ψηλός (46΄ Ρόζος), Φιλιππάτος, Κανελής (46΄ Μποδιώτης), Σκανδάμης (79΄ Δημουλάς).

Απόλλων Αιγίου: Βουλιέρης, Σανδραβέλης, Παπασούλης (80΄ Ράγκα), Κατσαρός, Χίλα, Τίτο, Μετζάι (89΄ Σταθόπουλος), Λαμπίρης, Θεοδωρακόπουλος, Λαλιώτης, Δημόπουλος (25΄ λ.τ. Τσαμολιάς)

Αστέρας Λεοντίου – Φοίνικας / Ζήρια 0-1

Με νίκη πέρασε ο Φοίνικας / Ζήρια από το γήπεδο Κάνιστρας και απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου. Η ομάδα του Θανάση Νταγιούκλα ήταν καλύτερη μέχρι και που σημείωσε το γκολ στο 53΄. Σκόρερ ο Νικολακόπουλος με σέντρα σουτ το γκολ του οποίου υποχρέωσε τον Αστέρα στην πρώτη του εντός έδρας ήττα.
Το τελευταίο ημίωρο οι νικητές έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, που είχαν ανούσια υπεροχή χωρίς να απειλήσουν την εστία του Καρέλα.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Εργκι, Φραντζής, Κουκίδης, Χρυσανθόπουλος, Ψυχογιάννης, Νικολακόπουλος (65΄ Δαλιάνης), Γλωσσίδης (85΄ Χριστόπουλος, Καραΐνδρος, Καυγάς, Τέρπος (75΄ Αναστόπουλος).

Αστέρας Τέμενης – Ηρακλής 0-1

Ο δυνατός αέρας στο γήπεδο της Τέμενης, έπαιξε τον δικό του ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ηταν ευνοϊκός για τους γηπεδούχους στο α΄ ημίχρονο που τους βοήθησε να έχουν την κατοχή και για τους φιλοξενούμενους στο β΄ ημίχρονο.

Ελάχιστες οι καλές φάσεις στις δυο εστίες, με τον Ηρακλή να σημειώνει το γκολ που έκρινε τη συνάντηση με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αναγνώστου στο 89’.
Με φάουλ απείλησε για την ισοφάριση ο Αστέρας στο 93΄, το οποίο εκτέλεσε λίγο έξω ο Γιαννόπουλος.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ορσι (60΄ Λελούδας), Θεοδωρόπουλος, Τρακαδάς, Γκιόκα (57΄ Γιαννόπουλος), Νικολακόπουλος (46΄ Αγγελόπουλος), Τάφα, Μαυρούλιας (80΄ Ζαφειρόπουλος), Μανίκας, Π. Κουτρουμπίνας.

Αχιλλέας Καμαρών – Πετεινοί 1-0

Είχε το γκολ ο Αχιλλέας στο 37΄ με την κεφαλιά του Σπανού από το κόρνερ του Χίσα, δεν μπόρεσε όμως παρά την υπεροχή του να εξασφαλίσει μια διαφορά που θα του έδιωχνε το άγχος.
Η ομάδα των Καμαρών χωρίς απρόοπτα διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.
Αχιλλέας: Γκόντας, Ζαρκάδας (57΄ Ντακούλιας), Χίσα, Κανάγιας, Μπούρδος, Σπανός, Ασημακόπουλος, Μούκας (81΄ Καττές), Πέτσι, Καρέλας, Χαντάι (62΄ Ραμαντάνης).

Απόλλων Εγλυκάδας – ΑΕ Αιγίου 2-1

Σκόραρε μια φορά σε κάθε ημίχρονο η Εγλυκάδα για να κάνει το 2-0 απέναντι στην ΑΕ Αιγίου. Το Αιγιώτικο σωματείο είχε πολύ καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά με τους Εριόλ και Σάντρι Αϊντίν, μείωσε τελικά με τον Γκιζέλη στο 90΄ για το τελικό 1-2, ύστερα από κόρνερ του Α. Αϊντίν.
ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Μεντζελόπουλος, Γκιζέλης, Μάλλιος, Γεωργακόπουλος, Ε. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος, Αλεξόπουλος, Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Γκραικιώτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr