background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Απτόητος ο Παναιγιάλειος είχε την γρήγορη απάντηση στην Εράνη

Και πάλι ανεπηρέαστος έμεινε ο Παναιγιάλειος όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα για λογαριασμό του. Το γκολ της ισοφάρισης 1-1 για την Εράνη στην Αβυθο, δεν έμεινε για πολύ. Αποφασισμένοι οι μελανόλευκοι να πάρουν και πάλι τα ηνία στο σκορ, το κατάφεραν μέσα σε έξι λεπτά. Ο Φωκαΐδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 ύστερα από έξι λεπτά, πέταξε την φανέλα και τους φιλάθλους στα ουράνια.

Ηρεμία μετά την καταιγίδα

Τρεις συνεχόμενες ήττες μετρούσε ο Παναιγιάλειος στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια. Δεν είχε περιθώρια για άλλες απώλειες που θα τον υποχρέωναν σε άτακτη υποχώρηση προς τη ζώνη κινδύνου και οι παίκτες ήσαν αποφασισμένοι να σταματήσουν το κακό απέναντι σε μια ομάδα ισοπαλιών, όπως είναι η Εράνη. Ο Νίκος Μανούρας είχε το μυαλό του σε αυτό το παιχνίδι και πολύ λίγο τον άγγιξε η εορταστική περίοδος Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Προσφέρεται η συνέχεια για αναβάθμιση

Ο β΄ γύρος ξεκινά με μια σειρά βατών αγώνων για τον Παναιγιάλειο, στον οποίο δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια σειρά τριών νικών.
Παίζει στο Μεσολόγγι με τους ουραγούς και χωρίς νίκη γηπεδούχους και ακολουθούν δυο εντός έδρας παιχνίδια με Ερμιονίδα και Μύκονο. Οι μελανόλευκοι μπορούν να ελπίζουν βάσιμα για θετικές εξελίξεις, λαμβάνοντας παράλληλα και την ικανοποίηση της ρεβάνς από τις ήττες σε Ερμιόνη και Μύκονο.

Σοκ σε Ρόδο και Αργος

Δυο απόρθητα μέχρι τώρα κάστρα …έπεσαν, με την Ρόδο και τον Παναργειακό να γνωρίζουν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα.

Η Θύελλα Ραφήνας με τον Κοντογιάννη στο 45΄ πλήγωσε την Ρόδο που μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησε σε πάγκο με τον Νίκο Κουρμπανά και σε ρόστερ με Λαθύρη αντί Κέρι, περίμενε να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, που τουλάχιστον δεν της βγήκε την περασμένη Κυριακή.

Στο Αργος ένας ποδοσφαιριστής που μας είχε κάνει θετική εντύπωση στα play off της Α΄ κατηγορίας, όταν ο Παναιγιάλειος είχε αντιμετωπίσει τον Πανμοβριακό Ριόλου, έκανε την ζημιά. Ήταν ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος που με δικό του γκολ υποχρέωσε τον Παναργειακό να μετρήσει την πρώτη του ήττα στο Αργος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr