background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μένει στην πρώτη 4άδα ο Παναιγιάλειος

Πέρασε εύκολα από το Μεσολόγγι ο Παναιγιάλειος ικανοποιώντας με την απόδοσή του αλλά και με τα τέσσερα γκολ σε βάρος των ουραγών.

Με εξαίρεση την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι Κόρινθος – Ρόδος, οι υπόλοιποι πρωτοπόροι κατέκτησαν νίκες και παραμένουν δυναμικά στην διεκδίκηση για κάτι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι μεγάλη.

Ο Παναιγιάλειος κοιτάζει τα δυο επόμενα δικά του συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, την ίδια ώρα που θα σημαίνουν κι άλλες απώλειες από τις πρώτες βαθμολογικές θέσεις.

Ικανοποίηση από τον Νίκο Μανούρα

Πέρα από την εμφάνιση και το σκορ, ο προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας είδε τον Πίσπα πρώτη του εμφάνιση μπαίνοντας αλλαγή στο 60΄, να σκοράρει για το 4-1 του Παναιγιάλειου, αλλά και τον Ανδρέα Τσίπρα να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος και κινητικός στην επίθεση, μοιράζοντας πάσες, βάζοντας δύσκολα στην απέναντι άμυνα.

Δυο οι τραυματίες μικρή η ανησυχία

Από τους νεοαποκτηθέντες στάθηκε άτυχος ο Βασίλης Φλώρος, που τραυματίστηκε λίγο μετά αφού πέρασε στο παιχνίδι κι έγινε αλλαγή στην αλλαγή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη διάταση, ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Τακίδης. Δυο περιπτώσεις που δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία για τον Νίκο Μανούρα, που θέλει να τους υπολογίζει για την ερχόμενη Κυριακή με την Ερμιονίδα.

Ρεπό σήμερα και επιστροφή αύριο στις προπονήσεις

Ελαφρά προπόνηση και αποθεραπεία περιλάμβανε η χθεσινή μέρα στον Παναιγιάλειο.

Βασίλης Θεοφανόπουλος

Ο Νίκος Μανούρας χρησιμοποίησε στο Μεσολόγγι συνολικά 16 ποδοσφαιριστές πραγματοποιώντας όλες τις αλλαγές, δίνοντας μάλιστα και χρόνο συμμετοχής σε δυο μικρούς.
Αυτή την ευκαιρία πήραν οι Βασίλης Θεοφανόπουλος και Γιώργος Ξυνός.

Γιώργος Ξυνός

Ρεπό σήμερα Τρίτη και αύριο συνέχεια στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ερμιονίδα.

Συμπλήρωσαν κάρτες Μωραΐτης, Βασίλτσης

Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Φωκαΐδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Κυριακής οι Μωραΐτης, Βασίλτσης.
Υπάρχουν ακόμα έξι παίκτες του Παναιγιάλειο στο όριο καρτών και σίγουρα αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα στην ομάδα.

Χαμός στο όριο του υποβιβασμού

Μόνο η Μύκονος και ο Ιάλυσος κατέκτησαν νίκη από τα σωματεία που βρίσκονται …δορυφόροι στην κόκκινη γραμμή.

Εχασαν Μαρκό, ΑΕΡ Αφάντου, Πανελευσινιακός, ΠΑΟ Βάρδας, Βύζας και ΑΟ Πυλίου.

Μάλιστα η ομάδα της Κω γνώρισε βαριά ήττα από την προτελευταία Εράνη, που έδειξε καλά στοιχεία στο Αίγιο και δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr