background img
banner
banner

Κλείνει 20 χρόνια η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. και κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Το 2024 είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. και οποιαδήποτε εκδήλωση πραγματοποιηθεί θα αναφέρεται στην μακρόχρονη αυτή πορεία , ξεκινώντας από την κοπή της πίτας που θα γίνει στις 28/01/2024 με επίσημο προσκεκλημένο τον πολύπειρο αναβάτη Βασίλη Μπούδρο, αμέσως μετά από την επιστροφή του από το ράλι Dakar όπου συμμετέχει. Το 2024 η λέσχη του Αιγίου κλείνει 20 χρονιά ζωής. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2004 από λίγους παθιασμένους με την μοτοσικλέτα και εξελίχθηκε σε μια Λέσχη και Αθλητικό Σωματείο που έχει αγκαλιάσει όλο το φάσμα του μοτοσικλετισμού.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Αιγιώτες, και όχι μόνο, ανεξάρτητα αν είναι μοτοσικλετιστές ή όχι!

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. αποτελείται από δύο τμήματα. Ένα πολύ δραστήριο και δυναμικό εκδρομικό τμήμα που όλα αυτά τα χρόνια έχει διοργανώσει εκδρομές όλων των ειδών, χωμάτινες κι ασφάλτινες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με μια δόση περιπέτειας Πάντα. (Παλεμοτικές Εκδρομές) !!!!

Επίσης, ένα πρότυπο αθλητικό τμήμα που δραστηριοποιείται κυρίως στο MotoCross και Scramble, με δικό του αθλητικό χώρο, την πίστα MotoCross “Δωροθέα Αναστασοπούλου“ και το πρόγραμμα “Palemot MotoCross School For Children“, μια προσπάθεια του σωματείου να διαδώσει το MotoCross στις μικρές ηλικίες. Και βέβαια τους πολλούς αθλητές, που με το ταλέντο τους , την δυναμικότητά τους και κυρίως το ήθος τους , έχουν ανεβάσει το Σωματείο στο νούμερο 1 τα τελευταία χρόνια!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr