background img
banner
banner

Ο Νίκος Μοσχοβάκης επέστρεψε στον Κεραυνό μετά απο 7,5 χρόνια!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ “ΜΠΑΜ” ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ποτέ μη λες ποτέ. Στα 42 του χρόνια ο Νίκος Μοσχοβάκης επέστρεψε στον Κεραυνό Αιγίου 7,5 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα του Αιγιώτικου συλλόγου, στο μεταγραφικό “μπαμ” της χρονιάς για το τοπικό μπάσκετ!

Όταν αποχωρούσε το 2016 από τον Κεραυνό μετά από πέντε χρόνια πολύ σημαντικής παρουσίας στον αιγιώτικο σύλλογο ήταν ήδη 34 ετών. Ουσιαστικά ο κύκλος στην ομάδα φάνηκε να έχει κλείσει και όλα έδειχναν ότι πλησίαζε το τέλος της καριέρας του. Και όμως. Ο “αιώνιος έφηβος” του αχαϊκού μπάσκετ πρόσθεσε στο ενεργητικό του σπουδαίες χρονιές με Αχαγιά ΄82 (Γ΄ Εθνική), Γλαύκο (Β΄ Εθνική) και Παναχαϊκή (Γ΄ Εθνική) έχοντας κάθε χρόνο ρόλο πρωταγωνιστή.

Η παρουσία του για δεύτερη φορά στο Αίγιο είναι μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε και ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ο πολύπειρος γκαρντ είναι πανέτοιμος αγωνιστικά και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας.

24 χρόνια καριέρας

Ο Νίκος Μοσχοβάκης το 2000 σε ηλικία 18 ετών πήγε από τον Ερμή στην Παναχαϊκή όπου και έπαιξε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του (σε δύο περιόδους). Ακολούθησε η ΕΑΠ στη Γ΄ Εθνική και το 2011 ήρθε στον Κεραυνό Αιγίου με τον οποίο έπαιξε 4 σεζόν στη Γ΄ Εθνική (101 αγώνες) και μία στην Α ΕΣΚΑ-Η. Το 2016 πήγε στην Αχαγιά με τη οποία έπαιξε στη Γ΄ Εθνική μέχρι το 2018. Στη συνέχεια μία χρονιά με το Γλαύκο στη Β΄ Εθνική και το 2019 επέστρεψε στην Παναχαϊκή από την οποία αποχώρησε πριν λίγες ημέρες για μία δεύτερη μεγάλη επιστροφή. Αυτή στον Κεραυνό Αιγίου με τον οποίο θέλει στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr