background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Σπουδαία μεταγραφή για τον Αθηνόδωρο ο Γιώργος Καλαπόδης

Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μεταγραφές φυσικά δεν γίνονται μόνο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή βόλεϊ και γενικά στα ομαδικά αγωνίσματα. Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο σύλλογος στίβου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” ενίσχυσε σημαντικά τη δρομική του ομάδα με την απόκτηση του Γιώργου Καλαπόδη, ενός από τους πιο σημαντικούς Έλληνες μαραθωνοδρόμους! Ο 34χρονος μαραθωνοδρόμος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και θα συνεχίσει με τον αιγιώτικο σύλλογο για νέα ρεκόρ και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Μεταξύ άλλων ήταν ο νικητής του 16ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» με την σπουδαία επίδοση 2.26.20. Ο Καλαπόδης που κατάγεται από το Σιγούνι Καλαβρύτων και κατοικεί στο Λουτράκι, ξεκίνησε τον Μαραθώνιο μόλις 10 χρόνια πριν και το 2018 ήταν νικητής και στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου.

“Ήρθα σε ένα σύλλογο που προσφέρει αγάπη και κίνητρο στους αθλητές του”

Ο Γιώργος Καλαπόδης είναι ένας αθλητής ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με το τρέξιμο σε ηλικία 24 ετών, έχοντας καταφέρει να αποδείξει στον εαυτό του ότι οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι καθώς λίγα χρόνια αργότερα έχει καταφέρει να σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις στη χώρα μας.

Η σχέση του με το τρέξιμο ξεκίνησε απρόβλεπτα όταν με μια παρέα από το ίδιο γυμναστήριο οργάνωσαν να πάνε να τρέξουν το πρώτο Ημιμαραθώνιο στο Ναύπλιο το 2014. Έτσι ξεκίνησαν όλα. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την νέα μου μεταγραφή στο σύλλογο “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”. Ένα σύλλογο που προσφέρει αγάπη στους αθλητές του, κίνητρο να προπονούνται με τον καλύτερο τρόπο και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές, προπονητές και διοίκηση καλή χρονιά με υγεία και τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή επιτυχή συνέχεια με χρυσές διακρίσεις!!!», τόνισε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Καλαπόδης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Σημαντικά ονόματα στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας

Σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες ημιμαραθωνίου και μαραθωνίου θα πάρουν μέρος – μεταξύ άλλων – στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου.
Μέχρι στιγμής, ξεχωρίζουν, ο πρωταθλητής της ομάδας ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ και 1ος Βαλκανιονίκης Μαραθωνίου της χρονιάς που μόλις πέρασε, Χαράλαμπος Πιτσώλης.
Η πρωταθλήτρια της ομάδας ΑΠΚ Νεάπολης και 1η νικήτρια του “Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας 2022” και κάτοχος της καλύτερης επίδοσης μαραθωνίου Ελληνίδας αθλήτριας για το 2023, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος 2023 και νικητής του 11ου Ημιμαραθωνίου Αιγιαλείας (κάτοχος ρεκόρ διαδρομής) της ομάδας Γ.Α.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Νικόλαος Σταμούλης.
Ο πρωταθλητής Ελλάδος των 5km της χρονιάς που μόλις πέρασε της ομάδας Γ.Α.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Κωνσταντίνος Σταμούλης και φυσικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αθηνόδωρου, ο Γιώργος Καλαπόδης.

Θα συμμετάσχουν επίσης τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά, τα μέλη του συλλόγου Λουτρακίου “Τα Ηραία, τα μέλη του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων “LEPANTO”, τα μέλη του συλλόγου δρομέων Κορινθίας “ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ”, τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαίας “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr