background img
banner
banner

Ο Γιώργος Τακίδης το πρώτο μεταγραφικό …χτύπημα

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ 

Πρώτη κίνηση ενίσχυσης στον Παναιγιάλειο είναι η μεταγραφή του Γιώργου Τακίδη που μπήκε στη λίστα με τις μεταγραφικές προσθήκες του χειμώνα. Ο 28χρονος αμυντικός ήρθε από την Super League 2 και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ομάδα που αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια

Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με ομάδες της Γ΄ Εθνικής, όπως Θύελλα Φιλώτα, Μακεδονικό, Αιολικό, Πιερικό και Τηλυκράτη.

Μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές στην άνοδο από Γ΄ σε Β΄ Εθνική σε Πιερικό και Τηλυκράτη.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας ήθελε έναν αμυντικό …πολυεργαλείο, ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται εξ’ ίσου με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της άμυνας, όπως ο Τακίδης που εκτός από την άμυνα, καλύπτει επίσης και την θέση του αμυντικού χαφ.

Με Τακίδη η προπόνηση

Ο Γιώργος Τακίδης φόρεσε  την μελανόλευκη φανέλα, συμμετέχοντας στην πρώτη προπόνηση του Παναιγιάλειου, η οποία παράλληλα ήταν και η πρώτη για το έτος 2024.

Απουσίαζε ο Λουκάς που θα δώσει το παρόν από την σημερινή προπόνηση, ο Μακρής που έχει ίωση, ενώ ο Κυριακίδης αποχώρησε τραυματίας.

Σε ατομικό Βήτος και Τρέσα

Δεν μπήκαν στο ομαδικό πρόγραμμα Βήτος και Τρέσα, οι οποίοι όμως αναμένεται να έχουν τεθεί στη διάθεση του Νίκου Μανούρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κοντά σε έξτρα ενίσχυση μέσα στην εβδομάδα

Μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής που είναι στην Αβυθο με την Εράνη, το πιθανότερο είναι ότι θα έχουν …ευδοκιμήσει οι επαφές με άλλους ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή ο Παναιγιάλειος. Ετσι μετά τον Γιώργο Τακίδη αναμένεται αύξηση στην μελανόλευκη ενίσχυση, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί από σήμερα.

Όσο συντομότερο προστεθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στον Αιγιώτικο Σύλλογο, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τον προπονητή Νίκο Μανούρα και τους παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία να μπουν το συντομότερο στο κλίμα της ομάδας. ΄

Πολύ κοντά στον Σωτήρη Πίσπα ο Παναιγιάλειος

Με τον 26χρονο επιθετικό Σωτήρη Πίσπα βρίσκεται σε επαφή ο Παναιγιάλειος και μάλλον είναι θέμα χρόνου να τα βρουν οι δυο πλευρές και να προχωρήσει η μεταγραφή.

Φέτος είχε 11 συμμετοχές με τον Αρη Πετρούπολης, ενώ πέρυσι ανήκε στον Πανιώνιο και είχε σημειώσει 9 γκολ σε 24 παιχνίδια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr