background img
banner
banner

Ένωση… πιτών στην Τέμενη

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τα αποτελέσματα μίας… Ένωσης που προβάλει και ενισχύει το χωριό της Τέμενης, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Ένωση» στην αίθουσά του, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας Τέμενης, και των ομάδων μπάσκετ Αστέρας Τέμενης BC και ποδοσφαίρου Αστέρας Τέμενης FC. Ήταν μία μαραθώνια εκδήλωση που ξεκίνησε στις 7.00 το απόγευμα με την κοπή των πιτών, τελείωσε στις 3.00 τα ξημερώματα με κέφι και χορό και την απόλαυσαν όλοι!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Επίσης, παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήμου Αιγιαλείας Νίκος Καραΐσκος, ο εκπρόσωπος του Αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη Άρης Πατσόπουλος, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Αιγίου Σωκράτης Μαυρίδης και Γιώτα Χριστοπούλου, ενώ πολύ σημαντική θεωρείται η παρουσία πολλών άλλων προέδρων συλλόγων της περιοχής, οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο του Συλλόγου Τέμενης, όπως των κ. Λαπαναΐτη από τον Σύλλογο Παρασκευής, Παλαιολογόπουλου από τον Σύλλογο «Αχαιός», Νύχτη της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας και Παπαδόπουλου από τον Σύλλογο Αλυκής. Την Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας εκπροσώπησε ο Σπύρος Χριστόπουλος.

Τις πίτες έκοψαν, για την κοινότητα ο νέος πρόεδρος Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος, για τον οικοδεσπότη σύλλογο «Η Ένωση» ο πρόεδρός του Αλέξης Σωτηρόπουλος, για την ομάδα ποδοσφαίρου ο πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος και για την ομάδα μπάσκετ ο πρόεδρος Γιώργος Χριστίδης.

Άπαντες απηύθυναν ευχές προς τον κόσμο που είχε κατακλύσει την αίθουσα, για μία καλή χρονιά για το χωριό τους και για τον τόπο, ενώ πρόεδρος κοινότητας και πολιτιστικού συλλόγου εξήραν την καλή συνεργασία που έχουν για το καλό του χωριού τους.

Συνεργασία Πολιτιστικού Συλλόγου – Κοινότητας για το καλό του χωριού

Συγκεκριμένα, ο κ. Σωτηρόπουλος, κατά την ομιλία του επισήμανε: ΄΄Ο Σύλλογός μας τη χρονιά που πέρασε συμμετείχε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις και ευχαριστούμε όλους όσους ήταν μαζί μας. Εύχομαι καλή θητεία στον νεοεκλεγμένο πρόεδρο του χωριού μας κ. Λουκόπουλο και του υποσχόμαστε ότι θα είμαστε, σαν σύλλογος, αρωγός στην προσπάθειά του να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο. Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας διότι καθημερινά αποδεικνύει το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι΄΄.

Στη συνέχεια όλοι γεύτηκαν νόστιμα σουβλάκια και κρασί, ενώ ακολούθησαν χοροί που απέδωσε άψογα το χορευτικό τμήμα του συλλόγου «Η Ένωση». Το κέφι δεν άργησε να… ανάψει υπό τους ήχους της μουσικής του Dj Παναγιώτη Κουγιά και όλοι πήραν μέρος σε ένα όμορφο γλέντι!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr