background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Αιγείρα / Ακράτα καθάρισε 4-1 τον Αχαϊκό και ελπίζει για play off

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΙΚΗ – ΑΡΗΣ 0-0

Η μοναδική ισοπαλία της 20ης αγωνιστικής σημειώθηκε στο Προάστειο. Ο φιλοξενούμενος Αρης καλύτερος στο α΄ ημίχρονο είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά η Νίκη πήρε τα ηνία στην επανάληψη και απείλησε με την σειρά της μέχρι το 80΄, αφού το τελευταίο 10λεπτο ανήκε στον Αρη.

Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που χάθηκαν βαθμοί για τους πρωτοπόρους, αφού στα υπόλοιπα υπερίσχυσαν οι μνηστήρες της πρώτης 4άδας.

Ο Κεραυνός 3-0 στην Αγυιά τον Δαβουρλή, το Πάτραι 5-0 την Θύελλα Αιγίου και η Αιγείρα / Ακράτα που ήθελε μόνο νίκη κόντρα στον Αχαϊκό, την κατέκτησε και με διαφορά, 4-1.

Ο Πήγασος δεν είχε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Αετό και επιβλήθηκε με 4-1 απέναντι στην ομάδα του Ρίου.

Ο Εθνικός Π. που πλέον δεν διαθέτει ούτε μαθηματικές ελπίδες για την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Αχαϊκός – Αιγείρα / Ακράτα 1-4

Αποφασιστική και ουσιώδης, μπήκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αχαϊκό η Αιγείρα / Ακράτα, για να πάρει προβάδισμα 3-0 με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Ο Αχαϊκός που είχε πάρει νίκη 3-0 μέσα στο γήπεδο της Ακράτας στον α΄ γύρο, δεν είχε καμιά τύχη αυτή τη φορά στην έδρα του. Μόλις στο 4΄ ο Δημήτρης Μητρόπουλος με προβολή στη σέντρα του Κυρίκου το 0-1. Στο 13΄ ο Κυρίκος με σουτ εκτός περιοχής το 0-2. Πάλι ο Δ. Μητρόπουλος σκόραρε για το 0-3 στο 21΄, ύστερα από ωραίο συνδυασμό που προηγήθηκε με Κυρίκο, Ροδόπουλο. Ο Αχαϊκός μείωσε στο 55΄ σε 1-3 με τον Παπαγεωργίου, αλλά η Αιγείρα / Ακράτα πήγε πάλι τη διαφορά στο +3 γκολ με το πέναλτι που κέρδισε ο Ροδόπουλος από τον τερματοφύλακα του Αχαϊκού Σιδέρη και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το τελικό 1-4 στο 66΄. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το φινάλε, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Φίλιππος Σχοινάς, ξεκούρασε με αλλαγές τρεις ποδοσφαιριστές του.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Κουτρόπουλος, Μαχαίρας, Τσεκούρας (75΄ Νικολόπουλος), Κυρίκος (67΄ Γ. Σταυρόπουλος), Δ. Μητρόπουλος (75΄ Αλέφαντος), Ροδόπουλος

Καλάβρυτα – Πάτραι 0-4

Στην πολύ καλή εμφάνιση του α΄ ημιχρόνου στέκονται στα Καλάβρυτα, καθώς και στην άμεση αντίδραση που ακολούθησε στο γκολ του ΑΠΣ Πάτραι με την έναρξη του ημιχρόνου. Ήταν ο Μπακάλης στο 0-1 του 46΄, σε ένα γκολ που περισσότερο πείσμωσε τους γηπεδούχους. Είχαν τρεις κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και στην τελευταία από αυτές, οι φιλοξενούμενοι στην κόντρα διαμόρφωσαν το 0-2 με τον Σουγλέρη στο 65΄. Αμέσως μετά έγινε το 0-3 με πέναλτι που χρεώθηκε στον Μπαχά και εκτέλεσε εύστοχα ο Ούτσικας στο 68΄. Κάπου εκεί η προσπάθεια της ΑΕΚ για να επιστρέψει στο παιχνίδι έλαβε τέλος και ακολούθησε το τελικό 0-4 από τον σκόρερ του πρώτου τέρματος Μπακάλη στο 90΄.

ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Σαλάι (λ.τ. 46΄ Ρετζίνο), Παπαδόπουλος (80΄ Θεοδοσίου, Ιωάννου (75΄ Ντάτσι), Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Μπαχάς, Ντολάνι, Γ. Τσαβαλάς.

Εθνικός Π. – Θύελλα Αιγίου 5-0

Στο καλό α΄ ημίχρονο που είχε η Θύελλα με δοκάρι του Τσέλα και ανατροπή του Τάσου Σωτηρόπουλου που δεν δόθηκε, δέχτηκε από τον Εθνικό τρία γκολ. Μετά το 1-0 του Γιάννη στο 15΄, τα άλλα δυο γκολ ήταν στο 42΄ και 43΄ με τους Νίκα, Ταξιαρχόπουλου, όταν η Θύελλα έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αφού είχε περάσει εκτός γηπέδου τραυματίας ο Τσέλα. Διαδικαστικό το β΄ 45λεπτο, βρήκε τον Εθνικό να ανεβάζει το σκορ στο 5-0, ύστερα από τα γκολ των Κωστέλου (54’) και Ψαθογιαννάκη (74΄).

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Ράμμος, Ριτσινιάς (46΄ Νικολάου), Ιατρόπουλος, Μακρυγιαννάκης, Αν. Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος (65΄ Αθανασίου), Μυλωνάς (75΄ Αγγελόπουλος), Τσέλα (Αγγ. Σωτηρόπουλος), Γκοτσόπουλος, Κουνάβης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr