background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Απόβαση στην κορυφή του ομίλου η ΑΕ Αιγίου 3-2 τον Ηρακλή Π.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ 4-1 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ο Αστέρας Λεοντίου ύστερα από την πολύ δύσκολη νίκη 2-1 στην Αβυθο, πήρε και το «δώρο» από την ΑΕ Αιγίου, που επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή, για να επιστρέψει έτσι στην πρώτη θέση.
Σταθερά κοντά στην κορυφή ο Φοίνικας / Ζήρια, ακολουθεί στην 2η θέση το Λεόντιο, ύστερα από την χωρίς προβλήματα επικράτησή του 4-0 τους Πετεινούς.

Στις Καμάρες από τον Αχιλλέα το σκορ της 17ης αγωνιστικής 6-0 τον ουραγό Αίαντα Ανθούπολης.

Στις νίκες επέστρεψε ο Αστέρας Τέμενης παίρνοντας και με διαφορά 4-1 το τοπικό ντέρμπι από τον Απόλλωνα Αιγίου.

Με επιτυχίες και εκτός έδρας τον τελευταίο καιρό, η Πάτρα 2005 είχε τη νίκη 2-1 σε βάρος του Απόλλωνα Εγλυκάδας και κάνει …παρέα με τον Αχιλλέα Καμαρών στην 4η θέση.

Στην …κατιούσα η ΑΕ Αρόης, ηττήθηκε 0-1 και από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Φοίνικας / Ζήρια – Πετεινοί 4-0

Εύκολη υπόθεση για τη νίκη εξελίχθηκε το παιχνίδι του Φοίνικα / Ζήρια με τους Πετεινούς. Ήδη στο 4΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Καραΐνδρος με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Καυγά. Ακολούθησε το δοκάρι του Χρυσανθόπουλου στο 20΄ και το 2-0 από τον Εργκι στο 38΄ από την κάθετη πάσα του Γ. Καραΐνδρου. Πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Δ. Καραΐνδρος με κεφαλιά αξιοποίησε με κεφαλιά γκολ στο 43΄ το φάουλ που εκτέλεσε ο Καυγάς. Το τελικό 4-0 για τους γηπεδούχους, διαμορφώθηκε από τον Καυγά στο 77΄ που πήρε πάσα από τον Γλωσσίδη.

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Φίλιας (60΄ Γλωσσίδης), Φραντζής (46΄ Λούλια), Ραυτόπουλος (80΄ Αναστόπουλος), Κουκίδης (70΄ Βεΐζι), Χρυσανθόπουλος, Νικολακόπουλος, Γ. Καραΐνδρος, Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς, Εργκι.

Αβυθος – Αστέρας Λεοντίου 1-2

Στην Αβυθο η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε 1-0 με φάουλ του Βλαχοσωτήρος στο 34΄ και είχε ευκαιρίες να διευρύνει την διαφορά τόσο στο α΄, όσο και στο β΄ ημίχρονο. Πιο ουσιαστικοί οι φιλοξενούμενοι του Αστέρα Λεοντίου, που είχαν ουσία και με δυο γκολ του Σήψα (56΄, 74΄) στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν, έφυγαν με τη νίκη 2-1 από το γήπεδο Αβύθου.

Αβυθος: Χατζηάι, Φιλιππάτος, Βλαχοσωτήρος, Αγγελάκης (75΄ Πολυχρονόπουλος), Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος (87΄ Μποδιώτης), Καρβελάς (60΄ Σκανδάμης), Κουμπέτσος, Κανελλής (60΄ Χυτήρης), Ευθυμίου, Χριστόπουλος Χρ.(75΄ Τσάκουλης)

Αστέρας Τέμενης – Απόλλων Αιγίου 4-1

Με το γκολ του Μανίκα στο 11΄ ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στην Τέμενη από τον Απόλλωνα Αιγίου και με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δυο γρήγορα γκολ στο β΄ μέρος με τους Μαυρούλια στο 50΄ και τον Μαρή να σκοράρει απέναντι στην παλιά του ομάδα στο 53΄. Ο Αγγελόπουλος στο 67΄ συμπλήρωσε το καρέ τερμάτων για τον Αστέρα, πριν ο Λαλιώτης με φάουλ πετύχει στο 80΄ το μοναδικό γκολ του Απόλλωνα.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Λελούδας (46΄ Αγγελόπουλος), Βαγγελάτος, Οικονομόπουλος (76΄ Ολσι), Θεοδωρόπουλος, Μαυρούλιας (86΄ Παγιός, Νικολακόπουλος, Τάφα (76΄ Ζαφειρόπουλος), Μαρής, Μανίκας (86΄ Κουτρόπουλος), Κουτρουμπίνας

Απόλλων: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος, Ράνκα, Κατσαρός, Χίλα (63΄ Σανδραβέλης), Τσαμολιάς (57΄ Θωμάς), Ντόγια (31΄ Παπασούλης), Τίτο (46΄ Τρακαδάς), Λαλιώτης, Λαμπίρης, Παλαιολογόπουλος

Αχιλλέας Καμαρών – Αίας Π. 6-0

Παράσταση για έναν ρόλο στο γήπεδο Καμαρών, με τον γηπεδούχο Αχιλλέα να σημειώνει έξι γκολ με έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές για να φτάσει στο τελικό 6-0.
Αν και το α΄ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 1-0 από το γκολ του Καρέλα, στη συνέχεια οι «πράσινοι» είχαν ουσία προσθέτοντας ακόμα πέντε γκολ με τους: Κανάγια, Ραμαντάνη, Μπούρδο, Βαφειάδη, Λουράκη.

Αχιλλέας: Γκόντας, Ντακούλιας (58΄ Τσίρος), Χύσα, Σπανός, Τσαμτσούρης, Πέτσι, Μούκας (73΄ Σωτηρόπουλος), Κανάγιας (58΄ Μπούρδος), Βαφειάδης (73΄ Λουράκης), Ραμαντάνης (80΄ Μπαλαφούτης), Καρέλας

Ηρακλής Π. – ΑΕ Αιγίου 2-3

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωτοπόρο Ηρακλής στην Αγυιά. Η ΑΕ Αιγίου τον υποχρέωσε στην 2η εντός έδρας ήττα του και παράλληλα τον …γκρέμισε από την κορυφή.
Ο Δαλιάνης με γκολ από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 12΄, έδωσε το σύνθημα της νίκης στο Προσφυγικό σωματείο, που ισοφαρίστηκε από τον Βίτσιο 1-1 στο 27΄, όμως ο Μάλλιος στο 44΄ έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ΑΕ Αιγίου διαμορφώνοντας το 2-1.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι για 2η φορά στα ίσα με το εύστοχο πέναλτι του Φούντζουλα στο 72΄.

Την τελευταία κουβέντα όμως είχαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μπάσα κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος δίνοντας την σπουδαία νίκη 3-2 στην ΑΕ Αιγίου.

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος (80΄ λ.τ. Φιλιππόπουλος), Γκιζέλης (85΄ Λάμκα), Κωσταρίδης, Μάλλιος, Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος (85΄ Κωστόπουλος), Δαλιάνης, Σανδραβέλης (10΄ λ.τ. Καπετσώνης), Α. Αϊντίν, Μπάσα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr