background img
banner
banner

Βελτίωση και συντήρηση λιμενικών υποδομών

ΣΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο σχεδιασμός για την κατασκευή, βελτίωση και συντήρηση των λιμενικών υποδομών και η διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον Όρμο του Αιγίου, ξεχωρίζουν από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, της συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 10.00 το πρωί.

Ειδικότερα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι τα εξής:

1. Ορισμός εκπροσώπου Δ.Λ.Τ.Α. και αναπληρωτή του, ως μέλη σε γνωμοδοτική επιτροπή για θέματα ανέλκυσης – απομάκρυνσης – εξουδετέρωσης ναυαγίων, εντός περιοχής δικαιοδοσίας του.
2. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του ναυτιλιακού πράκτορα κ. Βρυώνη Παναγιώτη για παράταση του χρόνου ελλιμενισμού του πλοίου “AEGEAN MAJESTY” τύπου CRUISE SHIP στο Νέο Λιμένα Αιγίου.
3. Λήψη απόφασης περί παροχής εξουσιοδότησης για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών και διενέργεια συναλλαγών μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής winbank στην Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.
4. Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων για τη διενέργεια της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της Ζωοδόχου Πηγής.
5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τροποποιήσεων των όρων της Διακήρυξης και των Παραρτημάτων αυτής για τον Διαγωνισμό με τίτλο «Παραχώρηση του Δικαιώματος Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης του Τουριστικού Καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον Όρμο Αιγίου».
6. Οριστική παραλαβή των παραδοτέων του Α΄ σταδίου της μελέτης και παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της Κατασκευής, Βελτίωσης και Συντήρησης των Λιμενικών Υποδομών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr