background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φοίνικας / Ζήρια και Αχιλλέας Καμαρών κοντά στην κορυφή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΜΠΑΡΑΖ

Πέρασαν εύκολα και παρέμειναν στην πρώτη τετράδα οι Αιγιαλείς Φοίνικας / Ζήρια και Αχιλλέας Καμαρών επικρατώντας με μεγάλα σκορ απέναντι σε Πετεινούς και Αίαντα Ανθούπολης.
Τα δυο σωματεία της περιοχής μας με σταθερή πορεία στα τελευταία παιχνίδια ξεμακραίνουν από τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής μας και δείχνουν ότι έχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να παραμείνουν διεκδικητές στις πρώτες θέσεις.

Εχασε έδαφος ο Απόλλων Αιγίου

Αντίθετα ο Απόλλων Αιγίου παρέμεινε χωρίς νίκη στον β΄ γύρο, στο διάστημα του οποίου μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία αποτελέσματα που τον οπισθοχώρησαν από τις πρώτες θέσεις και …έπεσε στην 6η θέση.

Ήττα εκτός προγράμματος για τον Ηρακλή

Μόνο ήττα δεν περίμενε στην έδρα του ο Ηρακλής Πατρών από την ΑΕ Αιγίου. Μια ήττα που στοίχισε τουλάχιστον προς το παρόν την απώλεια της πρώτης θέσης, στην οποία πήγε να καθίσει ο Αστέρας Λεοντίου.

Στάθηκε πολύ τυχερή στην Αβυθο το σωματείο του Λεοντίου, αφού είχε λίγες καλές στιγμές αλλά κατάφερε να πετύχει δυο γκολ που του ήταν αρκετά να πάρει τη νίκη 2-1. Αντίθετα η Αβυθος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει με ουσία τις καλές της στιγμές, γνώρισε την ήττα, που είναι το πρώτο αποτέλεσμα που μετράει φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια (2-1-5). Αντίθετα το σωματείο του Αλέξη Σπυρόπουλου έχει κάνει πολλές ζημιές μακριά από την Αβυθο και μάλιστα απέναντι στους πρωτοπόρους.

Μπαίνει στο παιχνίδι και η Πάτρα 2005

Μετά την πολύ καλή έδρα που διατηρεί με έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, η Πάτρα 2005 έχει αρχίσει τα «τρίποντα» και μακριά από το γήπεδό της. Με αυτόν τον τρόπο συγκατοικεί στην 4η θέση παρέα με τον Αχιλλέα Καμαρών και περιμένει την Κυριακή την ΑΕ Αρόης να προσθέσει ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό της.
Η ΑΕ Αρόης που ξεκίνησε τον β΄ γύρο με νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, αλλά στη συνέχεια είχε τρεις συνεχόμενες ήττες που την έφεραν στην 7η θέση και στους 26 βαθμούς.

Σε θέσεις play out Τέμενη και Αβυθος

Με νίκη ο Αστέρας Τέμενης, με ήττα η Αβυθος την προηγούμενη αγωνιστική, ισοβαθμούν στην 10η και 11η θέση, οι οποίες στο φινάλε θα στείλουν τους κατόχους τους στα μπαράζ παραμονής.
Αν είναι ιδιαίτερα προσεκτικές οι δυο ομάδες της περιοχής μας στην επόμενη αγωνιστική που παίζουν με τους ουραγούς Πετεινούς και Αίαντα Πατρών αντίστοιχα, μπορούν να προσθέσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στον λογαριασμό τους.

Σκόραραν από ένα γκολ οι πρωτοπόροι

Δεν άλλαξε η σειρά στον πίνακα των σκόρερς, αφού οι τρεις πρώτοι Λαλιώτης, Δ. Καραΐνδρος και Σκέμπι είχαν από ένα γκολ

Οι σκόρερς στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας
12 γκολ Λαλιώτης Απόλλων
11 γκολ Δ. Καραΐνδρος Φοιν./Ζήρια
11 γκολ Σκέμπι Παν./Αχιλλέας
9 γκολ Ευθυμίου Αβυθος
9 γκολ Βιολιτζής Απόλλων Εγλ.
8 γκολ Λόλης ΑΕ Αρόης
8 γκολ Κουμπέτσος Αβυθος
8 γκολ Τέρπος Φοιν./Ζήρια
8 γκολ Βογιατζής Ηρακλής
8 γκολ Ραυτόπουλος ΑΕ Αρόης
8 γκολ Γ. Μαρής Αστέρας Τεμ.
8 γκολ Φούντζουλας Ηρακλής
7 γκολ Θεοδωρόπουλος ΑΕ Αρόης
7 γκολ Μπάσα ΑΕ Αιγίου
6 γκολ Γ. Μποζιονέλος Παν./Αχιλλέας
6 γκολ Μπούρδος Αχιλλέας Κ.
5 γκολ Σπανός Αχιλλέας Καμ.
5 γκολ Χ. Μαρής Απόλλων
5 γκολ Μάλλιαρης ΑΕ Αρόης
5 γκολ Αϊντίν Αλ. ΑΕ Αιγίου
5 γκολ Βίτσιος Ηρακλής


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr