background img
banner
banner

Ευχές για ένα έτος με πολλή μουσική!

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

Με δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον μαέστρο Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο να… γεμίζουν ευχές τους παριστάμενους για τη νέα χρονιά, “Χορωδία Αιγίου 1933” και “Φιλαρμονική Αιγίου Ευτέρπη”, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα «Αλάτι και πιπέρι», στην Άβυθο.

Σε ένα πολύ φιλόξενο χώρο, με πολύ καλή διάθεση από όλα τα μέλη τους και το νέο, ταλαντούχο σχήμα “μουσικό δώμα” να τους ψυχαγωγεί με μεγάλες ελαφρολαϊκές και ρεμπέτικες επιτυχίες, η βραδιά κύλησε υπέροχα με πολλά γέλια, κέφι και χορό!

Στην εκδήλωση, που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, ο δήμαρχος ευχήθηκε καλές επιτυχίες και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί και ό,τι περνάει από το χέρι του για να στέκεται στο πλάι της Χορωδίας και της Φιλαρμονικής, ενώ συμμετείχε στο γλέντι που “ξεδιπλώθηκε” λίγο αργότερα, με αξιόλογες χορευτικές επιδόσεις.

Γεμάτο προσκλήσεις και εκδηλώσεις είναι το πρόγραμμα για ακόμη μια χρονιά και για τα δύο σωματεία! ΄΄Συνεχίζουμε λοιπόν τις πρόβες μας για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας και λίγο καλύτεροι από την χρονιά που πέρασε! Καλή χρονιά σε όλους με υγειά και πολλή μουσική!΄΄, αναφέρθηκε εκ μέρους του μαέστρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr