background img
banner
banner

Η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης, 31 Ιανουαρίου, η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων (Τμήμα Αιγίου) στην κατάμεστη αίθουσα του Vostizza Psitocafe στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων..

Tην πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμου που λόγω έκτακτων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί.

Ο Πρόεδρος Νίκος Λύρας και το Δ.Σ. της Ένωσης καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους με ευχές και την προσδοκία η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από υγεία χωρίς προβλήματα και απουσία πυρκαγιών και άλλων δυσάρεστων συμβάντων που καλείται να επέμβει το Σώμα.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Π.Υ. Αιγίου Αντιπύραρχος Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, οι πρώην Διοικητές Παναγιώτης Κοσσαράς και Χαράλαμπος Αλεξίου, η εκπρόσωπος των υπαλλήλων της Ένωσης Ευγενία Κωνσταντινοπούλου, ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος από το τμήμα Ακράτας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος Νίκος Κόκλας κ.α.

Ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί απόκτησε μία εικόνα με τους Προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίους Τρεις Παίδες Εν Καμίνω.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr