background img
banner
banner

Η Φλόγα της Ροδιάς έλαμψε και στην κοπή της πίτας | ΦΩΤΟ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Το αδιαχώρητο έγινε στην ταβέρνα «Σπιτικό» στην κοπή της πίτας του σωματείου της Φλόγα Ροδιάς. Η τεράστια παρέα που σχηματίστηκε από ποδοσφαιριστές και προσκεκλημένους, χάρηκαν την τέλεια οργάνωση της διοίκησης μαζί με το πλούσιο και κεφάτο πρόγραμμα της ορχήστρας. Οι ιδιοκτήτες Νίκος Σταμόπουλος και Γιώργος Τσαγρής άγγιξαν για μια ακόμα φορά την τελειότητα στο σέρβις και τις νοστιμιές.

Γ. Παπαδογεώργος: «Τέλεια οργάνωση θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Πρώτος ο πρόεδρος της Φλόγας Γιώργος Παπαδογεώργος καλησπέρισε τον κόσμο στην μεγάλη αίθουσα και αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, συνέχισε με το αισιόδοξο μήνυμα: «Εχουν γίνει σημαντικά πράγματα στην οργάνωση της ομάδας και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς στο φινάλε που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Β΄ κατηγορία. Πίσω από μας είναι πρωταγωνιστές ο προπονητής μας Γιώργος Αμασιάδης και οι παίκτες που έδειξαν ζήλο για την επιτυχία του στόχου και θα συνεχίσουν έτσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική.»

Δ. Καλογερόπουλος: «Θα είμαστε αρωγοί στο μέτρο του δυνατού»

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος και χαριτολογώντας άρχισε: «Να μιλήσω ή να τραγουδήσω;» Εισερχόμενος στα υπόλοιπα τόνισε: «Για να προχωρήσει σωστά κάθε σωματείο, χρειάζεται οπωσδήποτε τρεις στυλοβάτες: Διοίκηση, προπονητή, ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά του Δήμου θα είμαστε αρωγοί στο μέτρο του δυνατού. Συγχαρητήρια για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και τον υψηλότερο στόχο που έχει τεθεί».

Α. Πολυδωροπούλου: «Μαζί με την ομάδα ανεβάζει επίπεδο και η περιοχή»

Σειρά στο διοικητικό πάνελ πήρε ο αντιπρόεδρος Βλάσσης Γιαννικόπουλος, μοιράζοντας ευχαριστήρια και ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία στα γήπεδα και στα σπίτια. Έδωσε την «σκυτάλη» στην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άννα Πολυδωροπούλου, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας πολλές φορές.
Από την πλευρά της η κ. Πολυδωροπούλου ευχήθηκε στην ομάδα καλή χρονιά με υγεία, να πετύχει τους στόχους της, αφού μαζί της ανεβαίνει επίπεδο και κατηγορία η περιοχή της Ροδιάς.

Β. Ροδόπουλος: «Είναι σημαντικό να περνάμε αξίες στις επόμενες γενεές»

Με επιτυχία από κάθε πόστο έχει περάσει ο Βασίλης Ροδόπουλος, ο οποίος ξέχωρα από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές του αρετές, ήταν ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα, ώστε να παραμείνει στο αθλητικό προσκήνιο.

Όπως αναφέρθηκε και ο Γιώργος Παπαδογεώργος, ο Ροδόπουλος στις δύσκολες μέρες του παρελθόντος, συγκέντρωσε παίκτες, διοίκηση και κόσμο. Οφείλονται πολλά σε αυτόν, με τον ατελείωτο προσωπικό χρόνο που αφιέρωσε στην ομάδα, αψηφώντας άλλες προτεραιότητες.

Γνωστός για το χιούμορ του ο αφιερωμένος στην Φλόγα Ροδιάς Βασίλης Ροδόπουλος είπε την …ατάκα: «Τι λέτε να ξεκινήσω προπόνηση;» και συνέχισε: «Να συγχαρώ το ΔΣ για όλες τις προοδευτικές κινήσεις και ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει στην φετινή σεζόν. Μαζί τους είμαι κι εγώ πιστός στην άνοδο της ομάδας μας.

Είναι τιμή μας η παρουσία του δημάρχου και των αντιδημάρχων: Γιώργου Φραγκονικολόπουλου και Μαρίας Αγγελοπούλου, από τους οποίους θα θέλαμε την βοήθειά τους όχι μόνο σαν σωματείο, αλλά και για την εν γένει εξέλιξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πέρα από το ποδόσφαιρο ασχολούμαι συνέχεια με τα κοινά που αποκλειστικό σκοπό έχουν την κοινωνική βελτίωση. Εύχομαι η Φλόγα να παραμείνει «ζεστή» μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες της στις επόμενες γενεές, προκειμένου να έχουμε το ποθούμενο αποτέλεσμα στο σωματείο της περιοχής μας. Προσωπικά υπηρέτησα ανιδιοτελώς σε όλες αυτές τις καταστάσεις. Είναι σημαντικό στην εποχή που ζούμε να αφήνουμε κληρονομιά αξίες, να προτρέπουμε και στους επόμενους να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για το μεγαλείο της Φλόγας Ροδιάς.»

Α. Πατσόπουλος: «Απαραίτητος ο εθελοντισμός για την αίγλη του σωματείου της Φλόγας»

Ο περυσινός προπονητής της Φλόγας και εκπρόσωπος παράλληλα του βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, Αρης Πατσόπουλος, προέτρεψε όλα να διοικητικά μέλη να συνεχίσουν να στηρίζουν με επιτυχία την ομάδα και συνέχισε: «Οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα μου θυσιάζουν χρόνο και χρήμα για την ομάδα. Προέχει ο εθελοντισμός για το συμφέρον του σωματείου με το οποίο συνεργάστηκα και «δέθηκα» μαζί του. Από την πλευρά του ο Δήμος έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές και ελπίζω να το συνεχίσει με γοργούς ρυθμούς, γιατί το έχει ανάγκη η περιοχή μας.»

Γ. Αμασιάδης: «Μεγάλη η προσπάθεια των παιδιών τους αξίζει η άνοδος.»

Ο προπονητής της Ροδιάς παίρνοντας τον λόγο είπε: «Στο ποδόσφαιρο τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Την υπόσχεση που έδωσε ο πρόεδρος την δίνω κι εγώ. Η ομάδα θα ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία, γιατί η προσπάθεια των παιδιών είναι μεγάλη και τους αξίζει να στεφτούν πρωταθλητές.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr