background img
banner
banner

Μεγάλο ρεκόρ και 4η θέση για τον Ανδρέα Γεωργίου στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε αγωνιστικά για τον Ανδρέα Γεωργίου το 2024. Πέτυχε εκπληκτική επίδοση (3.52.05), στα 1500 μ. στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου και πήρε την 4η θέση παρότι ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία των Κ20. Φυσικά η επίδοση αυτή είναι ατομικό ρεκόρ και νέο ρεκόρ συλλόγου.

Ο πρωταθλητής του Αθηνόδωρου διακρίθηκε και στα 800μ. όπου στον τελικό ήταν 6ος με επίδοση 1.55.14 με τον Πολυχρόνη Ιατρόπουλο να πραγματοποιεί επίσης πολύ καλή εμφάνιση και να τερματίζει στην 9η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 1.56.88, ενώ έτρεξε και στον τελικό των 400μ.Θετική ήταν και η εμφάνιση του Σπύρου Ιατρόπουλου που με νέο ατομικό ρεκόρ στα 3000 μ. 8.48.13
ήταν 1ος στη σειρά του και 13ος στο σύνολο.

Χάλκινο ο Καϊπης στο ύψος

Μεγάλη εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ που συνδυάστηκε με την τρίτη θέση στο βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο πέτυχε ο Μιχαήλ Καϊπης! Ο νεαρός αιγιώτης πρωταθλητής που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τον Κούρο Πατρών, αλλά ξεκίνησε από τον Αθηνόδωρο, πέρασε τα 2.05.

Ο Γιάννης Καυκάς (Ολυμπιάδα) στα 5.000μ. βάδην κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με νέο ρεκόρ Αχαΐας όλων των εποχών (19.30.29) και μαζί με τον Καϊπη ήταν οι μόνοι Αχαιοί που κατέκτησαν μετάλλιο.

Έγιναν πολλά ατομικά ρεκόρ από συνολικά 26 Αχαιούς που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας τα σωματεία: Αθηνόδωρος, Ολυμπιάδα, Κούρος, Πέλοπας, Αρίων, Αθλόραμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr