background img
banner
banner

Το ΚΑΠΗ Ακράτας έκοψε πίτα με νέους στόχους!

ΣΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ «ΑΚΡΑΤΟ ΟΙΝΟ» ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού παραρτήματος ΚΑΠΗ Ακράτας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο κατάστημα “Άκρατος Οίνος” στην πλατεία Ελευθερίας στην Ακράτα και κράτησε για περίπου τέσσερις ώρες, όλους τους παρευρισκόμενους σε εγρήγορση, αφού η καλή διάθεση και το κέφι δεν έλειψαν ούτε για ένα λεπτό!
Η όμορφη γιορτή ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και την πίτα ευλόγησε ο Ιερατικός προϊσταμένος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Ακράτας Αρχιμανδρίτης π. Ισαάκ Παπαθανασίου.

Το νόστιμο φαγητό και την γιορτινή ατμόσφαιρα του χώρου, συνόδεψαν άψογα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ Ακράτας, με την εύθυμη μουσική και το καλό κρασί να ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα που είχαν προετοιμάσει οι διοργανωτές, για τους καλεσμένους τους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αν. Αιγιάλειας Μαρία Σταυροπούλου αλλά και ο πρόεδρος της κοινότητας Ακράτας Χρήστος Ασημακόπουλος οι οποίοι χαιρέτησαν την όμορφη γιορτή, εκθειάζοντας τη σημαντική δουλειά που τελείται στο ΚΑΠΗ και την ευρύτερη κοινωνική προσπάθεια που γίνεται για την φροντίδα της τρίτης ηλικίας.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο π. Ισαάκ και αντιστοιχούσε σε μία εικαστική κατασκευή – χειροτεχνία της υπεύθυνης του χώρου, Μαρίας Χριστοφιλοπούλου, η οποία επισήμανε την άψογη συνεργασία που έχει το ΚΑΠΗ Ακράτας με τον Δήμο Αιγιάλειας, αλλά και τη σύμπνοια με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί, όπως επισήμανε στo Protionline.gr η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Ακράτας Μαρία Χριστοφιλοπούλου, ότι το Κέντρο απαριθμεί περί τα 70 ενεργά μέλη, ενώ λειτουργεί ακριβώς με την ίδια ροή των δομών του Αιγίου. Και στο ΚΑΠΗ Ακράτας βρίσκονται εν αναμονή της έγκρισης του φετινού προϋπολογισμού για να δραστηριοποιηθούν και να προγραμματίσουν τις εκδηλώσεις τους, τις εκδρομές, τις εξορμήσεις και τις εξωτερικές δράσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr